Mesto Trnava

Výzva pre šikovných fotografov: Odfoťte dobro

Stačí sa lepšie popozerať a navôkol spozorujeme zaujímavé tvary, farby, ľudí aj ich príbehy. Ako však vyzerá DOBRO? Trnavská arcidiecézna charita vyhlásila súťaž pre amatérskych fotografov, nadšencov aj profíkov a dala im práve takúto úlohu. Odfotiť dobro.

Môže to byť emotívny portrét, reportážny záber na situáciu z ulice alebo abstraktné stvárnenie. Dobro cítiť z mnohých vecí a momentov, a práve tým je zaujímavá táto súťaž. „Na podujatí Národný týždeň charity chceme prezentovať, ako si ľudia dobro predstavujú. Práve dobro je totiž každodennou súčasťou našej práce,“ vysvetľuje riaditeľ TADCH Miroslav Dzurech.

I keď súťaž vyhlasuje charita a nie prosperujúca firma, na víťazov čakajú zaujímavé ceny. Vyhrať môžu dron aj romantické wellness chvíle pre dvoch v jednom z trnavských hotelov spolu s výbornou večerou. Ďalšia cena by mohla potešiť partiu kamarátov, je ňou totiž vstup do laserovej arény. Srdce futbalového fanúšika zas zahreje dres FC Spartak Trnava s podpismi hráčov, no a kto z nás by nemal rád dobré jedlo? Vychutnať si ho bude môcť posledný výherca vďaka poukážke do jednej z najlepších trnavských reštaurácií.

Žáner fotografie nie je obmedzený, rovnako ani vek a pôvod autora. Jedinou podmienkou je poslať fotografiu v kvalitnom rozlíšení (ideálne 1 MB) najneskôr do 13. júna 2019 do 14. hodiny na adresu media@charitatt.sk. Charita totiž najlepšie fotografie vytlačí a o víťazoch nechá rozhodnúť verejnosť počas podujatia Národný týždeň charity v piatok 14. júna 2019 na trnavskej pešej zóne. Diela vyvesí na sieť a verejnosť im bude prideľovať body – srdiečka. Diela s najvyšším „dobrometrom“ zvíťazia a ich autori získajú spomínané ceny.

Bližšie pravidlá súťaže nájdete na webe Trnavskej arcidiecéznej charity.


Ilustračné foto (zdroj: pixabax.com)

10.6.2019 10:29

Komentárov: 0