VIDEO Rozbitie trofeje pri bujarých oslavách: Hviezdy Manchestru City si vystrelili z fanúšikov

Hviezdy Manchestru City si vystrelili zo svojich fanúšikovHviezdy Manchestru City si vystrelili zo svojich fanúšikov Zdroj: dailymail.co.uk

MANCHESTER - Najlepší tímový strelec Sergio Agüero s ďalšími hviezdami Manchestru City oslavovali v pondelok zisk majstrovského titulu aj ďalšej pohárovej trofeje. Veľkolepé oslavy pred stotisíc fanúšikmi boli poriadne divoké a nezaobišli sa bez veľkej obete.

Na verejnosť sa dostalo video, v ktorom oslavujúce hviezdy Manchestru City na čele s najlepším strelcom Sergiom Agüerom nedopatrením dopustili pád trofeje z balkóna a rozbitie cenného poháru na márne kúsky. Citizens vybojovali pohárovú trofej potom, čo vo finále FA Cupu deklasovali Watford 6:0.

Ako sa ale napokon ukázalo, oslavy neboli až také bujaré a k nešťastnej nehode vôbec nedošlo. To si len hviezdy City na čele s Kevinom de Bruynem a Sergiom Agüerom na fanúšikov pripravili perfektný prank, ktorému veľa fanúšikov aj naozaj uverilo. Nuž, zdá sa, že hviezdy Manchestru nie sú len skvelí hráči, ale aj výborní herci. 

Viac o téme: Sergio Agüero Manchester City FC Kevin de Bruyne
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: dailymail.co.uk; VIDEO: Facebook - Manchester City FC, Youtube
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy