Topmodelka Hlaváčková oficiálne s novým chlapom: Randí s Vinczeovej bývalým!

Hovorilo sa o tom už niekoľko mesiacov a v utorok podvečer to potvrdili obaja partneri aj oficiálne. Reč je o topmodelke Michaele Hlaváčkovej a jej novej láske!

22.05.2019 15:53
debata (1)
Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským. Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským prvýkrát oficiálne v spoločnosti.

Na premiéru filmu Bolesť a sláva od španielskeho režiséra Pedra Almodóvara sa prišla okrem mnohých známych tvárí domáceho šoubiznisu pozrieť aj vnučka herca Olda Hlaváčka a úspešná slovenská topmodelka. A vôbec prvýkrát sa oficiálne objavila v spoločnosti s fotografom Rastislavom Brezovským.

Bývalá Miss Slovensko Veronika Vágnerová...
Herečka Milena Minichová rozdávala úsmevy a...
+12Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková...

Dvojica prvé zábery na modelkinom Instagrame zverejnila už v januári a len pred pár týždňami mohli Hlaváčkovej fanúšikovia obdivovať zábery z exotickej dovolenky, kde si milenci pred objektívom vášnivo vyjadrovali svoju lásku.

Zaujímavosťou je, že Hlaváčková dlhé roky tvorila pár s Martinom Gabrielom, s ktorým má aj dvoch synov. Čo však prekvapí omnoho viac – z jej sociálnej siete zmizli všetky fotografie s expartnerom. Momentálne tam môžu fanúšikovia vidieť len profesné zábery alebo zamilované momentky s Brezovským.

Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským. Topmodelka Michaela Hlaváčková so svojím novým partnerom Rastislavom Brezovským.

Urastený fotograf pritom nie je slovenskej verejnosti neznámy. Už v minulosti sa jeho tvár aj meno objavovali často na stránkach novín a webov, keď tvoril pár s moderátorkou Adelou Vinczeovou, vtedy ešte Banášovou. Neskôr sa jeho partnerkou stala napríklad niekdajšia Miss Universe SR Ľubica Štepánová.

Jeho súčasná partnerka Hlaváčková svoje súkromie takmer nekomentuje. Niekedy to však ani netreba, stačí si pozrieť momentky z Instagramu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meanwhile in Seychelles

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Hlavackova (@michaelahlava),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#love

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Hlavackova (@michaelahlava),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Hlavackova (@michaelahlava),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pár #dvojica #Michaela Hlaváčková #Adela Vinczeová #Bolesť a sláva #Rastislav Brezovský

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...