Večer uzdravenia v Budapešti

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 13:21 • 2 min
Večer uzdravenia v Budapešti

BUDAPEŠŤ - Benny Hinn je svetoznámy evanjelista s jedinečným darom uzdravenia. Na jeho podujatiach vstávajú ľudia z invalidných vozíkov, slepé oči sa otvárajú, hluchí počujú a rakovinové nádory miznú. Zázraky ako za čias Ježiša, keď chodil tu na zemi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Benny Hinn si však nepripisuje žiadnu slávu, ale poukazuje na Ježiša Krista, ktorý to všetko robí. Tento Boží služobník je zaujímavý tým, že počas svojich večerov spieva piesne, ktoré oslavujú Ježiša Krista. Atmosféra v miestnosti je plná Božej lásky. Ľudia spievajú spolu s ním jednoduché piesne ako “Sláva Baránkovi” alebo “Haleluja - Ježiš žije” a atmosféra je doslovne nabitá Božou mocou. Mnohým ľuďom stekajú slzy po tvári, lebo cítia skutočnú Božiu lásku a Jeho dotyk, a práve v týchto momentoch sa začínajú diať po celej sále obrovské zázraky, kedy ľudia z nevyliečiteľných chorôb prijímajú úplné uzdravenie.

 

 

Benny Hinn je evanjelista s posolstvom, aby sa človek vrátil naspäť k Bohu a prijal odpustenie svojich hriechov a uveril, že Ježiš je jediná záchrana. Na svojich podujatiach zdôrazňuje, aby sa človek obrátil od svojej zlej cesty a prijal jeho požehnanie. Božia moc je dostupná aj v tejto dobe.

 

Špeciálny večer s Benny Hinom sa bude konať v stredu 22.05.2019 o 18:00 hod. na adrese 1103 BUDAPEST, GYÖMRŐI ÚT 69. Je to areál s halou, ktorá patrí cirkvi Hit Gyülekezete (Cirkev viery) https://www.hitgyulekezete.hu/. V hale s kapacitou 10-tisíc miest na sedenie, bude zabezpečený preklad do slovenčiny. Na recepcii si môžete vyzdvihnúť na zálohu 20 eur slúchadlá, do ktorých pôjde slovenský preklad.

 

O podujatia s Benny Hinnom je vždy veľký záujem, preto ak chcete mať vhodné miesto na sedenie, je potrebné prijsť 1-2 hodiny vopred.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies