Dušan Pašek o Slovákoch a lúčiacom sa Nagyovi: Som rád, že som mohol hrať s hráčom, ako je on!

Dušan PašekDušan Pašek Zdroj: TASR - Martin Baumann

BRATISLAVA - Exkluzívne pre Športky sa bývalý hráč Slovana či HC Košice Dušan Pašek vyjadril k posledným zápasom Slovenska na Majstrovstvách sveta 2019, ale aj k svojmu bývalému spoluhráčovi Ladislavovi Nagyovi, ktorý ukončil po víťaznom zápase s Dánskom svoju bohatú, nielen reprezentačnú kariéru.

Napriek tomu, že sme sa nedokázali dostať do štvrťfinále, Pašek neskrýval radosť z toho, čo Slováci predviedli na tohtoročnom šampionáte. "Celkové vystúpenie našich chlapcov vnímam pozitívne vzhľadom na to, že sa v hre objavilo veľa prvkov, ktoré môžu byť prísľubom do budúcnosti."

Trojnásobný majster Slovenska hodnotil aj záverečné skupinové a aj turnajové stretnutia našich hokejistov. "Čo sa týka posledných troch zápasov, tak proti Francúzom a Veľkej Británii sme mali duely pevne vo svojich rukách a rolu favorita sme zvládli. Zápas s Dánskom bol vyrovnaný a to sa aj dalo čakať," povedal nám Dušan.
 
Počas svojho pôsobenia v Košiciach sa Dušan Pašek stretol v majstrovskej sezóne 2013/14 v jednej kabíne s Ladislavom Nagyom, ktorý včera ukončil svoju bohatú kariéru vo veľkom štýle, keď rozhodol o výhre Slovenska nad Dánskom po perfektnom samostatnom nájazde. "Ľudia boli včera určite spokojní aj vďaka Nagyovej krásnej strele. Laco sa rozlúčil s hokejom víťazným gólom, čo je naozaj impozantné. Je to hráč, ktorý toho v hokeji dosiahol veľmi veľa, počas môjho pôsobenia v Košiciach sme boli spoluhráči a som rád, že som si mohol zahrať s takým hráčom, ako je on."
 
Na snímke uprostred Ladislav Galéria fotiek (2) Zdroj: TASR – František Iván
Viac o téme: Ladislav Nagy Dušan Pašek Majstrovstvá sveta v hokeji 2019
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: TASR - Martin Baumann
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy