Vojvodkyňa Kate ako obrázok! Na tohto návštevníka párty jej šarm však nezapôsobil

Tieto dni sú pre vojvodkyňu Kate priam nabité oficiálnymi termínami.

22.05.2019 14:00
debata (6)

37-ročná manželka princa Williama zažiarila počas podujatia „Chelsea Flower Show“, kedy rozdávala úsmevy nielen po boku svojich troch ratolestí či manžela, ale aj kráľovnej Alžbety II. Tej vojvodkyňa pyšne predviedla expozicíu „Back to nature“ v rámci známej kvetinovej výstavy v Londýne, pod ktorú sa Kate aj sama podpísala ako jedna zo spoluorganizá­toriek.

Vojvodkyňa Kate počas garden párty v... Foto: Reuters
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas garden párty v Buckinghamskom paláci v Londýne.

Následne sa vojvodkyňa z Cambridge zúčastnila na záhradnej párty v Buckinghamskom paláci, na ktorej opäť sprevádzala britskú panovníčku, spolu s manželom, princom Williamom. Kate prišla oblečená v jej obľúbenej značke Alexander McQueen, siahla po veľmi jemnom odtieni ružovej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today The Duke and Duchess of Cambridge attended a Garden Party at Buckingham Palace. The Queen hosts Garden Parties as a way of recognising and rewarding public service. At today’s Garden Party The Duke and Duchess met Kerry Irving and his assistance dog Max. In 2006, Kerry’s car was hit by a truck, leaving him housebound with chronic neck and back pain. Kerry still suffers with the pain from his back injury, but he credits Max with helping him to get his life back on track. Kerry has since retrained as a locksmith and Max is always with him. Kerry and his wife Angela have held dog walks to give other people the chance to spend time with Max, and helped raise money for local rehoming centre, @EdenAnimalRescue.

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

A hoci 37-ročná vojvodkyňa vyzerala skvelo ako vždy, nebola to tento raz len ona, kto pútal pozornosť. O záujem médií ju „obral“ aj netradičný návštevník párty v Buckinghamskom paláci. A hoci štvornohí miláčikovia sa bežne bez brány paláca na spomínanú udalosť nedostanú, štvornohý Max dostal výnimku. A získal si aj srdce Kate, ktorá sa netají svojou láskou k psom. Ako ho videla, okamžite sa k nemu zohla a začala sa s ním hrať. Max však zostal voči sympatiám Kate imúnny – pokojne ležal na slnku a prominentnú obdivovateľku si nijako zvlášť nevšímal. To sa Kate zrejme často nestáva.

Vojvodkyňa Kate štvornohého Maxa veľmi... Foto: Instagram/Kensington Palace
vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate štvornohého Maxa veľmi neočarila, bez pohnutia jej ležal pri nohách.

Max sprevádzal na párty svojho pána, Kerryho Irvinga. Ten začal po autonehode, počas ktorej utrpel vážne zranenia, trpieť silnou depresiou. Ako sa vyjadril, práve 11-ročný Max mu doslova zachránil život – vďaka nemu opäť začal chodiť von a nesústreďoval sa výlučne na svoju chorobu a zranenia. Následne sa z Kerryho Irvinga stal „bojovník“ na poli duševného zdravia, práve táto téma patrí pod záštitu kráľovskej rodiny. V štvornohom Maxovi našiel oporu, charakter zvieraťa sa ukázal ako výnimočne vhodný pre úlohu „terapeutického psa“, ktorý pomáha práve pacientom s duševnými problémami. Svoju pokojnú povahu naplno predviedol práve počas záhradnej párty v Buckinghamskom paláci.

Vojvodkyňa Kate a princ William  počas garden...
Vojvodkyňa Kate a princ William počas garden...
+2Vojvodkyňa Kate počas garden párty v...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #buckinghamský palác

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...