Depp žiada odškodné od exmanželky Heardovej: To ona ma bila, tvrdí

Hollywoodsky herec Johnny Depp začal súdne konanie proti herečke a svojej bývalej manželke Amber Heardovej kvôli podvádzaniu pri ich rozvodovom spore. Podľa Deppa si namaľovala odreniny, ktorými dokazovala, že ju Depp fyzicky napadol.

22.05.2019 11:22
debata
Herečka Amber Heard pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Joel C Ryan
Amber Heard Herečka Amber Heard pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu Bolesť a sláva na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes. V kreácii Elie Saab.

Obaja herci sa spoznali pri nakrúcaní komédie Rumový denník v roku 2011, vzali sa roku 2015 a o dva roky neskôr sa rozviedli. Heard pristúpila na to, že vysúdených sedem miliónov dolárov daruje na charitu.

Depp sa rozhodol vyvolať súdny spor za ohováranie a bude požadovať 50 miliónov dolárov. Denník The Guardian napísal, že sa k tomuto kroku rozhodol kvôli článku, ktorý Heard zverejnila vlani v decembri v denníku The Washington Post a v ktorom sa označila za obeť domáceho násilia.

Depp vo svojom písomnom vyhlásení uviedol, že obvinenia z násilia odmieta od mája 2016, kedy ich Heard prvýkrát predniesla. Vtedy podľa neho prišla na súdny proces s namaľovanými odreninami. Svedkovia ani zábery z bezpečnostnej kamery ich ale deň pred týmto procesom nezaznamenali. „Budem to popierať zvyšok svojho života,“ povedal 55-ročný herec.

Herecký pár Johnny Depp a Amber Heard na... Foto: SITA/AP, Dave Hunt
Johnny Depp a Amber Heard Herecký pár Johnny Depp a Amber Heard na archívnom zábere ešte s úsmevmi.

Trvá na tom, že nikdy nesiahol na Heardovú ani na inú ženu a že v manželstve bola naopak násilníkom ona a on obeťou. „Miešala predpísané amfetamíny s preparátmi získanými bez predpisu a s alkoholom. Niekoľkokrát ma napadla, často v prítomnosti ďalších ľudí. Niekedy mi ublížila na tele,“ tvrdí Depp.

Právnik Heardovej v rozhovore s časopisom People povedal, že existujú dôkazy, že Depp Heardovú opakovane bil. „Zúfalými pokusmi a snahou obnoviť svoju kariéru rozpútaním nepodložených sporov s ľuďmi, ktorí mu boli v minulosti blízki – bývalými právnikmi, manažérmi a manželkou – nikoho neoklame,“ povedal právnik Eric George.

Pri rozvode v roku 2017 herci podpísali nepublikovanú dohodu, ktorá nedovoľuje zverejňovať detaily ich spolužitia. Zhodli sa, že „ich vzťah bol náruživý a občas nestály, ale vždy ich spájala láska“.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Johnny Depp #Amber Heard #domáce násilie #odškodné

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...