Polícia bola šokovaná, takúto lúpež ešte nevideli!

NETKY.SK • 14 Máj 2019, 13:19 • 2 min
Polícia bola šokovaná, takúto lúpež ešte nevideli!

Americká polícia sa nestačila diviť po tom, čo dostala hlásenie o naozaj bizarnej "lúpeži".

slovakia

left justify in out

V malom americkom mestečku Hamden sa odohrala kuriózna situácia. Keď istý majiteľ domu okolo deviatej ráno zišiel dolu po schodoch zo svojej spálne na poschodí, nemohol uveriť vlastným očiam. Na gauči v obývačke sedela neznáma žena a škrabkala jeho psa!

 

img

 

Žena sa správala veľmi zvláštne, a tak majiteľ zavolal políciu. Mužom zákona však chvíľu trvalo, kým sa na miesto činu dostavili. Mladá žena zatiaľ stihla v kuchyni umyť riad a následne v pokoji dom opustila.

 

img

 

Polícia však zahájila pátranie, aby ženu dolapila. To však vôbec netrvalo dlho, pretože sa nachádzala v blízkom okolí, kam klopala na dvere jednotlivých domov. Zistilo sa, že sa jedná o istú Cheyenne Ewingovú, no preukázala sa falošnými dokladmi.

 

Zástupcovia šerifa sa nazdávali, že je pod vplyvom drog, no Ewingová tvrdila, že dva dni nespala. Napriek tomu bola zatknutá a momentálne čelí žalobe za vlámanie.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies