Čo nové pripravujú televízie? 7 seriálov, ktoré vyzerajú nádejne
19.5.2019 17:30
akt. 12.05.2020 06:11

Čo nové pripravujú televízie? 7 seriálov, ktoré vyzerajú nádejne

Seriál Not Just Me Zdroj: Youtube/FOX
Uložiť článok
Už onedlho televízne obrazovky zaplnia noví seriáloví hrdinovia. Aby ste si ušetrili čas, Aktuality. sk vybrali sedem amerických noviniek, ktoré majú šancu osloviť aj slovenských divákov.

Carol’s Second Act

Patricia Heatonová, známa napríklad zo seriálu The Middle, spolu s Kely MachLachlanom sú hlavnými postavami komediálneho seriálu Carol’s Second Act. Heatonová tu stvárňuje vitálnu päťdesiatničku, ktorá sa rozhodne splniť si svoj dávny sen - stať sa lekárkou.

Evil

Tvorivá seriálová dvojica - Michelle a Robert Kingovci, ktorí stáli napríklad za seriálom Dobrá manželka (The Good Wife), prichádzajú s mysterióznou novinkou Evil.

Hlavnými hrdinami je skeptická psychologička, ktorá prikývne na spoluprácu s kňazom, ktorý preveruje rôzne údajne zázraky, ale aj ľudí, ktorých mali posadnúť démoni.

Bob Hearts Abishola

Zrejme najúspešnejší tvorca komediálnych seriálov za posledné roky Chuck Lorre príde na jeseň s novinkou Bob Hearts Abishola. Tentokrát dej umiestnil do Detroitu. V miestnej nemocnici sa po infarkte lieči obchodník s ponožkami, ktorý zahorí láskou k svojej nigérijskej sestričke. Aby jehon city ale opätovala,  na to jeden pár ponožiek stačiť nebude. Ani tých najkvalitnejších.

Not Just Me

Na základe rovnomennej austrálskej predlohy vzniká seriál Not Just Me. Rozpráva príbeh mladej ženy, tkorá zisťuje, že po svete behajú desiatky jej bratov a sestier. Postaral sa o to jej otec - lekár, ktorý na svoju prácu využíval vlastné spermie.

Za seriálom stojí producent Jason Katims, ktorý na obrazovky priniesol známe rodinné seriály ako Friday Night Lights či Parenthood. Do hlavných úloh obsadil Brittany Snowovú a Timothy Hutona.

Prodigal Son

Vcelku originálnu zápletku sľubuje aj kriminálka Prodigal Son. Vyšetrovať bude značne nesúrodá dvojica - talentovaný kriminálny psychológ a sériový vrah, ktorý si odpykáva svoj trest. Oboch spája však jedna vec - sú rodina. Syn a otec.

Outmatched

Niekdajšia hviezda filmov American Pie - Jason Biggs sa vracia na televízne obrazovky spolu s Maggie Lawsonovou v komediálnej novinke Outmatched.

Práve táto herecká dvojica stvárňuje rodičov, ktorí ako priemerní Američania musia vychovávať štyri deti. To by pre nich nebol až taký problém, keby minimálne tri z nich neboli nadpriemerne inteligentní. Vzájomné spolužitie tak do ich života prináša rôzne vtipné situácie.

Perfect Harmony

Tvorcovia seriálov si za hlavných hrdinov vybrali už takmer všetky profesie. Napriek tomu sa z času na čas podarí nájsť takú, ktorá ich pozornosti viac či menej unikala. A práve o tom je komediálna novinka Perfect Harmony.

Dej sa totiž točí okolo uznávaného profesora hudby Arthura Cochrana, ktorý náhodou narazí na miestny kostolný zbor. Na prvé počutie je pritom jasné, že potrebujú pomoc. A hoci zo začiatku nevedia nájsť spoločný tón, humor a láska k hudbe ich prenesie aj cez tieto situácie.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.