ZN.SK
Kali, Ja sa na tom bavím

Kali a jeho videoklip Ja sa na tom bavím s finalistami The Voice

Kaliho najnovší videoklip sa nakrúcal len nedávno (25. apríla). Jeho súčasťou sú tak ešte traja zo súťažiacich z Kaliho tímu v rámci súťaže The Voice Česko Slovensko…

Kaliho najnovší videoklip sa nakrúcal len nedávno (25. apríla). Jeho súčasťou sú tak ešte traja zo súťažiacich z Kaliho tímu v rámci súťaže The Voice Česko Slovensko. V klipe sa tak mihne 25 ročný Kristián Révay, 16 ročná Diana Kalashová a 27 ročná Slovenka s Africkými koreňmi žijúca v Prahe, Annamária d´Almeida. Práve dnešné vydanie šou, živé vysielanie predposledného dielu, poslalo domov Dianu a do finále poslalo Annamáriu.

Kali, Ja sa na tom bavím

Video je vonku len niekoľko hodín a má tisícky zhliadnutí. Nie je to pritom spôsobené len tým, že sa v živom vysielaní video spomenulo a ľudia sa vydali na internet pozrieť. Svoj podiel na tom môžu mať notifikácie a odbery ľudí, ktorých Kali naozaj nemá málo. Ďalší podiel na úspechu môžu mať sociálne siete, na ktorých sa zmienka o videoklipe šírila s mimoriadnou vervou. A to aj bez platených kampaní.

Kali a odkazy k nemu

Mohlo by zaujímať tiež:

Roman

Roman
Autor článku s tematikou zábavy, televízie, alebo niektorých spoločenských problémov. Pochádza zo stredného Slovenska a na striedačku žije v Rakúsku.



Inzercia

Inzercia

Online kníhkupectvo BUX.sk

Sleduj nás na sieťach

Nájdete nás na Facebooku aj Youtube

Zatvoriť reklamu
Zatvoriť reklamu