Podvodník jedol celý rok zadarmo: Presvedčil zamestnancov reštaurácie, že je kontrolór

Zdroj: Getty Images

Naozaj husársky kúsok sa podaril mladému, len 27-ročnému študentovi z Juhoafrickej republiky, ktorý sa dokázal stravovať v sieti rýchleho občerstvenia KFC celý rok úplne zadarmo. Vydával sa totiž za kontrolóra a údajne bol taký presvedčivý, že ho poznali zamestnanci z viacerých prevádzok. Celý jeden rok dokázal predstierať, že na prevádzkach hodnotí kvalitu jedla.

Naozaj husársky kúsok sa podaril mladému, len 27-ročnému študentovi z Juhoafrickej republiky, ktorý sa dokázal stravovať v sieti rýchleho občerstvenia KFC celý rok úplne zadarmo. Vydával sa totiž za kontrolóra a údajne bol taký presvedčivý, že ho poznali zamestnanci z viacerých prevádzok. Celý jeden rok dokázal predstierať, že na prevádzkach hodnotí kvalitu jedla.

Ako informoval britský denník Daily Mail, dvadsaťsedemročný študent univerzity navštevoval reštaurácie KFC v meste Durban. Tvrdil, že ho poslalo vedenie samotnej reštaurácie, aby zistil, aká je kvalita podávaného jedla. Zamestnanci, ktorí sa ním nechali okabátiť, tvrdia, že vždy pôsobil veľmi presvedčivo, nosil pekné sako a pri ochutnávaní si vždy robil poznámky.

Študent mal naozaj obrovskú guráž: v reštaurácii vždy zamieril priamo do kuchyne prevádzky a žiadal o možnosť ochutnania jedla. „Keď prišiel, všetci sme sa snažili správať čo najlepšie, aby sme si nepohnevali muža z vedenia. Bol veľmi presvedčivý, vystupoval sebavedome a dokonca ho poznali aj naši kolegovia z iných KFC prevádzok,“ opisoval stretnutie s mladým podvodníkom zamestnanec jednej z reštaurácii, ktorá mu servírovala jedlo zadarmo.

„Keď prišiel, ponáhľal sa do kuchyne, všetko kontroloval, sledoval, žiadal o ochutnávku všetkého, čo práve chcel. Je možné, že predtým pracoval v KFC, pretože vedel úplne všetko,“ doplnil zamestnanec.

Podvodník mal svoj plán dokonale premyslený. Zamestnanci prevádzok ho vídali, ako prichádza v limuzíne. Aj tu však platí, že nie je vždy všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Limuzína nebola jeho, mal však kamaráta, ktorý pracoval ako šofér a jazdil ňou. Mladík tiež mal vyrobený falošný preukaz, ktorý mu dodával na dôveryhodnosti.

Na sociálnych sieťach sa mladý podvodník stal obrovským hitom. Viacerí kvitovali, že sa mu tak dlho darilo vydávať sa za kontrolóra a že sa celý jeden rok dokázal stravovať úplne zadarmo.

KFC tvrdí, že ide o falošnú správu

K situácii sa na svojom Twitteri vyjadrila aj samotná reštaurácia KFC. KFC tvrdí, že by to bol naozaj dobrý príbeh – len by sa musel naozaj stať. PR manažérka spoločnosti Thabisa Mkhwanaziová povedala, že takáto situácia nie je možná, pretože v spoločnosti majú prísne nastavené procesy a nikto z nepovolaných osôb by nemal šancu dostať sa do kuchýň ich prevádzok. „Okamžite by bol zastavený,“ tvrdí PR manažérka.

Viac o téme: Kfc Podvodnik Jedlo zadarmo
  • Autor: © Zoznam/ext
  • Zdroj: businessinsider, Zdroj: dailymail

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy