Kultúra

V kinách pristáli 4 novinky: Zabaví animák, bláznivá komédia i tretí John Wick

Tento týždeň prišli do slovenských kín štyri filmové novinky. V ponuke je bláznivá komédia o štyridsiatnikovi, ktorý si doma založí materskú škôlku, tretia časť adrenalínovej akčnej série, nechýba horor a animovaná rozprávka o hračkách, ktoré sú trošku nedokonalé.

Ilustračný obrázok k článku V kinách pristáli 4 novinky: Zabaví animák, bláznivá komédia i tretí John Wick
Zdroj: pixabay

Daddy Cool (r. Maxime Govare) je názov bláznivej komédie o štyridsiatnikovi, ktorý si doma založí materskú škôlku a vedie ju hlavnej veľmi svojsky. Adriena odkopne jeho priateľka, pretože sa nespráva ako zrelý muž, ale skôr ako tínedžer. Bez zodpovednosti, bez ambícií a poriadnej práce, no i napriek tomu vždy v pohode. Keď sa spoznali, zábava bolo to najdôležitejšie. Časom však všetci okolo dospeli, ale Adrien zostal tvrdohlavým flákačom a teraz sa nestačí čudovať, keď naňho jeho priateľka Maude srší hromy a blesky. Už by chcela mať rodinu, ale nejde mať deti s dieťaťom. Adrien vymyslí senzačný plán, ako ukázať, že je dospelý a zodpovedný. V spoločnom byte si založí súkromné jasle. Záujemcov je veľa a z Adriena je za krátky čas „otec na plný úväzok“.

Náš prehľad pokračuje pod videom!

Zdroj: YouTube.com

Fanúšikov akčných hrdinov poteší thriller John Wick 3: Parabellum (r. Chad Stahelski). V tretej časti adrenalínovej akčnej série má superzabijak John Wick (Keanu Reeves) k smrti tak blízko, ako nikdy predtým. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena 14 miliónov dolárov, čo zmobilizovalo armádu lovcov odmien. Potom, ako zabije člena tajného medzinárodného združenia nájomných vrahov, je John Wick exkomunikovaný a stane sa z neho štvanec na úteku. Elitní zabijaci z celého sveta sledujú každý jeho krok a sú pripravení okamžite využiť aj to najmenšie zaváhanie.

Náš prehľad pokračuje pod videom!

Zdroj: YouTube.com

Brightburn (r. David Yarovesky) je nový horor pod producentskou záštitou Jamesa Gunna, režiséra Strážcov Galaxie. Čo sa stane, keď dieťa z iného sveta pristane na Zemi, ale namiesto toho, aby sa stalo hrdinom, pretvorí svoje superschopnosti v zlovestné činy?

Náš prehľad pokračuje pod videom!

Zdroj: YouTube.com

Od 16. mája je v kinách aj animák UglyDolls (r. Kelly Asbury), rozprávka, v ktorej hrajú hlavnú úlohu trošku nedokonalé hračky. Postavičky UglyDolls si žijú svoj bezstarostný život v mestečku Uglyville, kde je vítané všetko iné, zvláštne, a nikto nikoho neposudzuje podľa toho, ako vyzerá. Moxy však nie je spokojná, a preto nahovorí niekoľko svojich kamarátov, aby odišli z malého mesta a vydali sa hľadať „Veľký svet“, kde má každá hračka skutočného ‚parťáka‘ – ľudské dieťa. Objavia však niečo iné. Inštitút dokonalosti je zariadenie, v ktorom vychovávajú dokonalé hračky. Lenže vo väčšine prípadov je dokonalá iba fasáda, ktorá mnohých núti skrývať aj tie najmenšie chybičky krásy, aby vyhoveli prísnym kritériám.

Foto: ilustračnéí

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM