MUŽI MAJÚ RADI ŽENY, KTORÉ SA MAJÚ RADY

0

Kniha, ktorá vám pomôže pochopiť tajomstvo udržania lásky vo vzťahu

Matematika lásky a vzťahov býva málokedy jednoduchá. Väčšina ľudí z vlastnej skúsenosti vie, že vzťahy môžu byť bolestivo komplikované. V čom teda spočíva tajomstvo úspešného partnerstva?

Ako je možné, že niekoľko málo žien si dokáže nájsť perfektného partnera a žiť s ním celý život vo výnimočne šťastnom zväzku?

Odpoveď nie je zložitá: Múdre Ženy presne poznajú svoju hodnotu. Svoje želania a túžby dokážu konkrétne, zrozumiteľne vyjadriť a zároveň berú vážne aj potreby svojho partnera.


Vydavateľstvo NOXI prichádza na slovenský knižný trh s bestsellerom úspešných autorov a psychoterapeutov Stevena Cartera a Julie Sokol, ktorí ponúkajú praxou overené spôsoby, ako budovať úspešný, plnohodnotný a dlhotrvajúci partnerský vzťah.


Dôležitou súčasťou každého medziľudského vzťahu je totiž vzťah človeka samého k sebe – jeho sebaúcta. Sebaúcta je ukrytá aj pod povrchom mnohých partnerských ťažkostí. Nie je ľahko viditeľná, no o to viac ovplyvňuje vnútorný postoj človeka vo vzťahu k partnerovi. Prijímať a dávať lásku môžeme len vtedy, keď sa sami dokážeme akceptovať takí, akí sme, keď sme si skutočne istí sami sebou. Ako však získať tento nanajvýš zdravý postoj, aby sme si udržali v živote lásku?

Pre ženy, ktoré by sa chceli stať múdrejšími a zrelšími v záležitostiach lásky, ponúkajú úspešní autori a psychoterapeuti Steven Carter a Julia Sokol jednoduché a fungujúce princípy pre udržanie pevného a dlhodobého partnerského vzťahu. Pretože, čo sa týka vzťahov, ani múdre ženy nie sú imúnne voči typickým chybám, ktoré ničia partnerskú harmóniu. Neraz sa točia v rovnakom kruhu – opakovane sa dopúšťajú rovnakých omylov; milujú mužov toho istého typu, a potom, keď ich vzťah stroskotá, vyplakávajú na pleciach tých istých kamarátok.

Hlavná myšlienka knihy Muži majú radi ženy, ktoré sa majú rady spočíva na princípe, že úspešný vzťah môžu partneri vybudovať len pod podmienkou, že sa prijímajú takí, akí sú, a že láska môže vzniknúť len zo zdravej sebalásky. Táto kniha vám pomôže nájsť tie vzorce správania, pomocou ktorých dosiahnete šťastný a naplnený vzťah.

V knihe Muži majú radi ženy, ktoré sa majú rady, sa dozviete, že Múdra Žena: Sa nikdy nesnaží urobiť dojem natoľko, aby si nevšimla potenciálne fatálne chyby na tom druhom. Vie, ako zabrániť tomu, aby prvá spoločná večera bola aj tou poslednou. Vie, že ani sekundové lepidlo nemôže udržať dvoch ľudí spolu každú sekundu. Vie, o ktorých záležitostiach sa s mužmi nehovorí, až kým sa nevytvorí pevnejšie puto. Rozpozná, kedy sa ju muž snaží vyprovokovať a nenechá sa zatlačiť do kúta. Vie, koľko je ochotná do vzťahu vniesť, a koľko zniesť. Nepozerá sa do spätného zrkadla, keď vie, že je čas pohnúť sa dopredu.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.