Takto baví Šorty svojich fanúšikov na Instagrame

NETKY.SK • 7 Máj 2019, 20:33 • 2 min
Takto baví Šorty svojich fanúšikov na Instagrame

Moderátor, spevák a po novom aj zabávač? Šorty na svojom instagramovom účte dokazuje, že je mužom mnohých tvárí. Od moderovania obľúbenej rádiovej šou sa presunul k hudbe a vydal svoj debutový album, teraz baví svojich sledovateľov na Instagrame.

slovakia

left justify in out

Dušan Berky alias Šorty vydal v apríli svoj debutový album Tamagoči, na ktorom sa nachádzajú songy ako Hey Girl!, Hraj mi a ďalšie skladby v spolupráci so slovenskými umelcami ako je Ego, Separ či Strapo. „Album som pomenoval po skladbe Tamagoči, ktorú považujem na albume za najvydarenejšiu. Okrem toho, že sa mi páči to slovo, je to pesnička o bezstarostnom detstve, ktoré som mal aj ja sám.“ Napriek tomu, že hudba je jeho vášňou už od detstva, naplno sa jej začal venovať len pred pár rokmi.

 

img

 

Šorty si však získal srdcia mnohých z nás nie len speváckym talentom, ale aj jeho zmyslom pre humor. Jeho hlas spozná snáď každý fanúšik rádia Európa2, kde roky pracuje ako moderátor. Vo svojej šou Šorty ON AIR zdieľa Dušan s celým Slovenskom novinky zo sveta hudby a showbiznisu, ktoré okoreňuje svojím humorom.

 

img

 

Nie nadarmo volajú Šortyho aj „million voices“. Po sobotňajšom víťaznom prípravnom zápase Slovenska proti Veľkej Británii uverejnil na svojom Instagrame vtipnú paródiu, kde  imituje Golonku, Šatana, Mariniča či trénera Ramseyho. Šorty dokonca použil špeciálnu aplikáciu, vďaka ktorej sa premenil na spomínané osobnosti, vďaka čomu dosiahol, že video vyzerá celkom autenticky. Vtipná paródia pobavila aj Dominiku Mirgovú, Bokiho a ďalších používateľov Instagramu.

 

Dúfame, že toto nebola posledná Šortyho paródia. Fanúšici z celého Slovenska sa nevedia dočkať ďalšieho prípravného zápasu, používatelia Instagramu zas novej paródie. Celé video si môžeš pozrieť tu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies