Čerstvý OnePlus 7 Pro je historicky najdrahší model tejto značky, ale v podstate len reaguje na posun cien ostatných vlajkových lodí. Tie sa už nehanbia približovať a niekedy aj preskakovať hranicu tisíc eur. 7 Pro je momentálne jednou z najlepších volieb pre tých, ktorý zohľadňujú hlavne pomer ceny a výbavy.

Novinka má okrem ceny oproti konkurentom navrch ešte v dvoch oblastiach - v displeji a vo výkone. OnePlus použil 6,67-palcový Amoled displej so štedrým rozlíšením 3 120 x 1 440 bodov. Výrobca ho nazýva Fluid Amoled, pretože ako jeden z prvých používa 90 Hz obnovovaciu frekvenciu.

Doteraz sa vyššia ako štandardná 60 Hz obnovovacia frekvencia objavila len v dvoch čisto herných smartfónoch Asus Rog Phone a Razer Phone 2. V mobilnom svete sa s touto technológiu dá stretnúť ešte v nových iPadoch Pro. Tie ale používajú dynamickú obnovovaciu frekvenciu, ktorej hodnotu nastavuje systém podľa toho, čo je práve na obrazovke.

OnePlus 7 Pro ukazuje, že Galaxy S10+ aj Huawei P30 Pro mohli byť lacnejšie

Zdroj: OnePlus

OnePlus 7 Pro je teda prvý bežne dostupný smartfón s viditeľne plynulejším pohybom všetkých grafických prvkov na obrazovke. Netreba si to pliesť s

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa