Free songs
Home / Šport / Vyrovnajú sa aquaparky na Slovensku tým zahraničným?
Vyrovnajú sa aquaparky na Slovensku tým zahraničným?

Vyrovnajú sa aquaparky na Slovensku tým zahraničným?

Ak milujete leto a kúpanie v bazénoch je vašou vášňou, určite každý rok navštevujete aquaparky na Slovensku. Mnoho Slovákov si takúto dovolenku pochvaľuje a more im veru nechýba. Nie je sa čomu čudovať, veď v nich nájdete všetko to, po čom vaše srdce na letnej dovolenke piští. Voda, slnko, teplo, nezabudnuteľné zážitky a zábava – čo viac si viete predstaviť? Aquaparky na Slovensku však naopak mnohí nepovažujú za také kvalitné, ako napríklad v zahraničí. Porovnali sme naše aquaparky s tými zahraničnými. Pozrite sa na to, ktoré vodné svety sa oplatí navštíviť v zahraničí.

Aquaparky na Slovensku sa snažia ponúknuť svojim návštevníkom kvalitné služby

Bavíme sa samozrejme o tých najväčších vodných svetoch u nás, ktorých služby sú naozaj na vysokej úrovni a snažia sa približovať tým zahraničným.  Každým rokom svoje služby vylepšujú tak, aby boli uspokojené potreby všetkých vekových kategórií. Niektoré z aquaparkov na Slovensku dokonca fungujú celoročne a tak sa môžete prísť okúpať aj v zimných mesiacoch. Súčasťou niektorých vodných svetov sú aj sauny, špeciálne kúpele či rôzne liečivé procedúry zamerané na rôzne zdravotné problémy. Toto môžete nájsť najmä v aquaparkoch, ktoré sú tak trochu prepojené s kúpeľmi. Ak však slovenské vodné svety nespĺňajú to, čo si predstavujete, skúste sa porozhliadnuť po tých zahraničných.

Sú zahraničné vodné svety kvalitnejšie ako aquaparky na Slovensku?

Je pravda, že zahraničné aquaparky majú trochu vyšší zámer ako aquaparky na Slovensku. Služby sú zamerané najmä na zábavu. Súčasťou aquaparkov v zahraničí sú vodné atrakcie, o akých sa nám tu na Slovensku ani nesníva. Čo by ste povedali na pirátsku loď, potápačské jamy, divokú adrenalínovú rieku, skokanskú vežu či vodné skoky na lyžiach? Toto všetko sú atrakcie, ktoré v aquaparkoch na Slovensku rozhodne nenájdete a navyše, vodné svety v zahraničí organizujú aj rôzne koncerty a ďalšie akcie, aby prilákali ešte viac návštevníkov. Za takouto zábavou nemusíte chodiť ďaleko. Vychýrené aquaparky sa nachádzajú niekoľko kilometrov od našich hraníc. Aquapark Wroclaw v Poľsku či aqua world v Budapešti si zamilujete za niekoľko minút.

Nech už sa rozhodnete navštíviť aquaparky na Slovensku či v zahraničí, dôležité je, aby ste si užili kopec zábavy so svojimi najbližšími. Všetko, čo potrebujete o vodných svetoch vedieť, nájdete na stránke  http://nasavoda.sk/.

 

Scroll To Top