Založ si blog

Stabilná a bezpečná večná spoločnosť!

 

Podobne ako Noach so svojimi synmi a ich manželkami budovali koráb na prežitie veľkel Potopy, aj dnes sa buduje niečo, čo je stabilné, večné a bezpečné pre všetkých tých, ktorí sa aktívne a verne na tom zúčastňujú! Noách so svojou rodinou strávil asi 50 – 60 rokov stavaním korábu podľa inštrukcií Stvoriteľa na mieste ďaleko od vody a v čase keď ešte vôbec ani nepršalo, len hmla zostupovala z neba, aby tak zavlažovala pôdu pre životodárnu potravu. Dnes už viac ako 120 rokov sa buduje duchovný chrám pod dohľadom Večného Kráľa!

A jeho Veľkňaza a jeho duchovných synov a budúcich večných nebeských spoločníkov kráľov a kňazov jeho syna. Stavanie tohoto duchovného chrámu napriek stálej opozícii v nebezpečnom amorálnom svete, ktorý ich obklopuje je novodobá zázračná spoločnosť, ktorá je stabilná, bezpečná a večná, podľa Stvoriteľovho originálneho predsavzatia na samom začiatku podľa jeho slov: ‘Buďte plodní, rozmnožte sa, naplňte zem a podmaňte si ju a majte v podriadenosti morské ryby a nebeské lietajúce tvory a každého živého tvora, ktorý sa pohybuje na zemi’!

J. Biden – zmobilizujme G7 proti Iránu!

16.04.2024

USA prezident Biden uviedol, že práve hovoril s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom, že zvolá svojich kolegov vedúcich predstaviteľov G7, aby koordinovali jednotnú diplomatickú reakciu na drzý útok Iránu!

MSMK: Prekonanie tragédie geopolitiky!

14.04.2024

Medzinárodné stretnutie mierovej koalície s témou: Prekonanie celej tragédie geopolitiky na svojom 45. zasadnutí v 2024, vzhľadom na neistý stav svetových záležitostí je pozoruhodné, no má i kľúčový úspech! Hlavnou témou stretnutia bolo, prečo je nová paradigma mieru prostredníctvom rozvoja! A jediným prostriedkom na vyriešenie veľkých geopolitických bodov, ktoré by [...]

Čína protestovala proti USA a Japonsku!

13.04.2024

Čínske ministerstvo zahraničných vecí reagovalo na vyhlásenie spoločných lídrov Spojených štátov a Japonska vydané po rokovaniach podaním vážnych demaršov – oficiálnych protestov – obom krajinám, tak oznámila na dnešnom brífingu tlačová hovorkyňa čínskeho ministerstva zahraničných vecí M Ning.

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,292
Celková čítanosť: 3317318x
Priemerná čítanosť článkov: 2568x

Autor blogu

Kategórie