Založ si blog

Teroristi z Bieleho domu potrebujú vojny . ..

Oficiálnou politickou líniou v Bielom dome je – terorizmus. Najnovšie vydierajú americkí teroristi – Irán. Nečudo, keď zrak skorumpovanej verchušky v Bruseli hľadí smerom do Ruska.

Dokedy alebo skôr – ako dlho sa ešte podarí udržať mier vo svete ? V Európe sa opäť rozmáha nemecký šovinizmus, ktorého hlavnou myšlienkou je ústredný nepriateľ v podobe – Ruska. USA sa snažia zastaviť ekonomický úpadok vyvolávaním rôznych konfliktov a vydieraním krajín s nerastným bohatstvom.

Sloboda, demokracia ? Nedajte sa vysmiať, to je ešte väčšia rozprávka, ako spoločnosť, ktorú kedysi sľubovali komunisti – teda každému podľa jeho potrieb. Demokracia funguje len tam, kde sa koná podľa záujmov Berlína, Londýna či Washingtonu (hoci viac by sedelo – Fašingtonu). Kedy si konečne uvedomíme, kam ťahajú svet tzv.demokracie a čo je skutočným cieľom ich politiky ?

Vražda je v rámci USA bežným nástrojom, ako vyriešiť problém …

Dalo by sa povedať, že americká politika stojí a padá s možnosťou odstránenia protivníka akýmkoľvek spôsobom. Absurdnosťou súčasnosti je fakt, že americkí okupanti na rôznych územiach sa nemusia zodpovedať “hostiteľskej” krajine za zločiny, ktorých sa na jej území dopustia. Množstvo krajín vrátane Slovenska podlieha vízovej povinnosti napriek tomu, že sú označované za spojencov. Pravda je taká, že spojencami a partnermi sme len vtedy, keď to vyhovuje USA. Nečudo, však množstvo krajín riadia kolaboranti amerického záujmu, neveľmi odlišní od jedného ústavného przniteľa Slovenska, ktorý označil vlastnú krajinu za – mafiánsky štát. Hoci, pri pohľade na množstvo odhalených prešľapov, asi len definoval vlastnú osobnosť.

Američania sú spojencami len – sami sebe. V mene svojho záujmu urobia čokoľvek a neštítia sa ničoho. Pobúrení sú až vtedy, keď sa im vráti vlastná dobrota, napríklad v podobe zasahovania do vnútorných záujmov iných krajín. Dokonalou ilustráciou je pobúrenie z ruského zasahovania do amerických volieb – akosi zabudli, že presne to isté robia (nielen v Rusku) od roku 1990.

Ako riešiť situáciu ? Nevedno, pretože stojíme na vratkej stoličke, ktorá sa môže kedykoľvek zlomiť. Ak však umožníme, aby si americkí teroristi urobili na území Slovenska základňu, vrátime sa do čias po auguste 1968. S jedným rozdielom – sme o niečo starší, ale zrejme – sprostejší …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432382x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu