Založ si blog

Hon na čarodejnice – na extrémistických učiteľov s ultra-pravicovými názormi.

Keď som pred 15 rokmi pracovala ako učiteľka, žiakov sme mali vychovávať k stredovekým spiatočníckym hodnotám.
Mali sme nariadené posilňovať v nich rodové stereotypy a v tematických plánoch sa to nazývalo výchova k manželstvu a rodičovstvu. Zároveň sme v nich mali rozvíjať xenofóbiu a šovinizmus, ale vtedy sa to volalo výchova k láske k národu a patriotizmus.
Dnes doba pokročila a týchto spiatočníckych postojov sme sa zbavili. V súlade s pokrokovými neomarxistickými názormi, už nevychovávame k zastaralým hodnotám, ale vedieme triedny boj proti xenofóbom, rasistom, islamofóbom, homofóbom, transfóbom, sexistom, tučnotefóbom (Gillette v najnovšej kampani naozaj bojuje proti fatphobii) toxickej maskulinite, utláčajúcemu patriarchátu, ultrapravičiarom a ten zoznam triednych nepriateľov nekončí.
V najnovšom článku písali, že v slovenských školách zistili alarmujúco vysoký počet učiteľov s ultrapravicovými názormi a je úlohou riaditeľov tento problém riešiť, lebo ani jeden rodič by nechcel aby takýto učiteľ vzdelával práve jeho dieťa. Hanbím sa k tomu priznať, ale jeden nezodpovedný rodič sa predsa len našiel – som to ja. Pokiaľ ide o učiteľa matematiky, je mi jedno aké má politické názory, vierovyznanie, či sexuálnu orientáciu, lebo očakávam, že sa bude venovať percentám, zlomkom, rovniciam, obsahom a objemom, nie európskym inštitúciám, rodovej rovnosti, migrácii či LGBTI výchove. Myslím si, že hodiny občianskej náuky na indoktrináciu stačia (najnovšie sa môj syn dozvedel ako sú ženy utláčané a ja som rozmýšľala či pani učiteľka nie je Šípková Ruženka, ktorá sa práve zobudila zo storočného spánku)
Zaujímavá bola definícia ultrapravicového extrémistického učiteľa: Nie je to len rasista, ale je to aj ten, kto má nesprávny postoj k migrácii, či dokonca nedôveru k slovenským a európskym politickým inštitúciám. Takže ak máte nejaké obavy spojené s nekontrolovanou migráciou, či nedôveru k nejakým inštitúciám, ste ultrapravičiar a do školstva nepatríte.
Milí učitelia, ak nechcete prísť o prácu, zapamätajte si túto mantru: To s migráciou nijako NESÚVISÍ.
Ak si prečítate článok, že česká firma ide vyrábať špeciálne nohavičky, ktoré majú zabrániť znásilneniu (písala som o tom v predchádzajúcom blogu) a odberateľov budú mať v Nemecku a Švédsku, tak to s migráciou nijako NESÚVISÍ.
Znásilňovacie gangy vo Veľkej Británii nemali NIJAKÝ SÚVIS s nijakou etnickou ani náboženskou skupinou.
To, že vo Francúzsku sa našli šialenci, ktorí nasadli do vozidla a pozabíjali desiatky ľudí nijako NESÚVISÍ s nijakým vierovyznaním. Veď šialencov máme aj medzi budhistami, či kresťanmi. To, že v Maďarsku zatiaľ nemali žiaden teroristický útok tiež s ničím NESÚVISÍ.
Opakujte túto mantru: Nesúvisí, nesúvisí….

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/509648-extremizmus-sa-nevyhyba-ani-ucitelom/

Prečo Palestínčania nemôžu mať svoj štát.

01.02.2024

Tiež si myslíte, že keby Izrael dovolil Palestínčanom vlastný štát, nastal by mier? Počuli ste, že to je Izrael, ktorý odmieta koncept dvoch štátov? Ale čo ak vám poviem, že Palestínčania ponuku na vlastný štát dostali, ale odmietli? A vedeli ste, že to Palestínčania odmietajú dvojštátne riešenie? Prv ako vymenujem fakty z histórie, vyjasním pojmy Palestína a [...]

Ak Irán napadne Izrael, biblické proroctvá sa začnú napĺňať pred našimi očami.

30.01.2024

Fenoménom Biblie je to, že obsahuje množstvo jednoznačných proroctiev, z ktorých mnohé sa už presne naplnili. Nič také nie je v Koráne, či iných náboženských knihách. Veľa biblických proroctiev sa vzťahuje na štát Izrael a židovský národ. Keď Hamas napadol Izrael, v napätí som očakávala, či sa do vojny nezapojí Irán a ďalšie krajiny. Všetci kresťania totiž [...]

Pamiatka obetí holokaustu odhalila pravú tvár Slovenských politikov.

29.01.2024

27. Januára červená armáda oslobodila koncentračný tábor Osvienčim a preto si v tento deň pripomíname obete holokaustu. Niektorí slovenskí politici využili túto pamiatku na to, aby odsúdili Izrael za to, že sa rozhodli, že nedopustia, aby sa holokaust zopakoval a bojujú o svoje prežitie. Hamas je náboženské hnutie, ktoré má vo svojich stanovách, že ich cieľom je [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Mária Tvrdoňová

Vyštudovala som históriu na UKF v Nitre a ako koníček som sa venovala skúmaniu historickej dôveryhodnosti Nového Zákona. Na základe historických dôkazov som prišla k záveru, že fakty, ktoré svedčia v prospech tvrdenia že Ježiš vstal z mŕtvych sú veľmi presvedčivé. Vo svojom blogu chcem písať o dôveryhodnosti Biblie z pohľadu historičky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 111
Celková čítanosť: 557629x
Priemerná čítanosť článkov: 5024x

Autor blogu