Denník N

Pán prezident Kiska, Vy vážne zápasíte o svet plný mieru? A bez islamského terorizmu?

Nepriamo to totiž vyplynulo z Vášho vyhlásenia k teroristickým útokom na kostoly a hotely na Srí Lanke, pri ktorých bolo podľa posledných informácií zavraždených vyše 200 ľudí a stovky ľudí bolo zranených. Myslíte svoje slová naozaj vážne???

Veď Vy si zo strachu (alebo z presvedčenia?) nedovolíte ani len poukázať na zvrátenosti islamu – ideovo nevyčerpateľnej studne islamských teroristických útokov, ktoré sa množia ako huby po daždi, bez ohľadu na to, kto sa napokon k teroristickým útokom na Srí Lanke prihlási.

Hovoríte, že terorizmus nie je možné ospravedlniť náboženstvom… Akým náboženstvom?! Islamom???

Patríte k tým, ktorí toto „mierumilovné“ „náboženstvo“ v podstate bránia, aj keď preukázateľne ide o totalitnú ideológiu porovnateľnú s nacistickou ideológiou. Rozdiel je len v tom, že sa účelovo schováva pod maskou náboženstva.

Prečo to robíte? Nechce sa mi veriť, že neviete čo obsahuje islamská trilógia (Korán, Síra a Hadisy). Ste predsa prezidentom. Mali by ste mať aspoň základný rozhľad. Predpokladám, že ho máte a preto sa pýtam:

Ako chcete bojovať proti islamskému terorizmu, ak súčasne nepriamo bránite jeho ideový zdroj? To je akoby som odsudzoval nacistické činy a zároveň by som ideové piliere nacizmu považoval za náboženstvo porovnateľné s učením Ježiša Krista.

To, čo robíte, je podľa mňa prejavom silného pokrytectva, alibizmu a ústretovosti voči islamu – totalitnej ideológii, a to len preto, že nosí masku náboženstva. A Vám táto maska zjavne stačí na to, aby ste túto totalitnú ideológiu z nejakého dôvodu nemuseli morálne odsúdiť a namiesto toho vypúšťate z úst „hrejivé“ frázy, ktoré počúvame z úst lídrrov EÚ po každom islamskom teroristickom útoku.

Nemali by ste zabúdať, že aj postoj je čin.

Tento svet nezničia zlí ľudia, ale tí, ktorí sa na zvrátenosti nečinne prizerajú, resp. mlčia, ak na nich treba nekompromisne poukázať, zvlášť ak je niekto vo významnej politickej funckii a zvlášť ak islamské teroristické útoky a útoky na symboly kresťanstva, vychádzajúce z nenávisti voči inovercom prameniacej z islamu, sú na dennodennom poriadku.

A islam, ktorý hoci len nepriamo bránite, označovaním za náboženstvo, nimi prekypuje. Islamský teroristi nerobia nič iné, len napĺňajú to, čo od nich islam požaduje. Tých niekoľko vyložene duchovných článkov na tom nič nemení. Koránsky verš 9:29 je posledným veršom písaným o „ľude Knihy“ (pričom neskorší verš ruší alebo nahradzuje verš skorší). Ide o konečné slovo. Toto zvoláva mohamedánov, aby zahájili vojnu proti „ľuďom Knihy“, ktorí neveria v náboženstvo pravdy – islam.

Možno Vám je len potrebné pripomenúť, že tzv. malé príčiny spôsobujú veľké následky. A k tým malým príčinám patrí aj náš alibizmus, naša nemiestna korektnosť, nemiestne ustupovanie a zatváranie očí pred tým, že v Európe sa tešia ochrane nie len náboženské verše islamu, ale aj tie, ktoré navádzajú dokonca na vraždenie, aj keď „len“ inovercov. Viete si predstaviť, aby sa v dnešnej dobe takejto ochrane a podpore tešili tézy nacizmu?

Prečo sa v štáte, ktorého ste hlavou (prezidentom), v hlavných mienkotvorných médiách o tom nehovorí a nepíše? Lebo je to politicky nekorektné? No a čo? A zaujíma Vás to vôbec?

Korektné je brojenie proti tým, ktorí na tieto zvrátenosti poukazujú. Európa si stále viac a viac osvojuje prvky islamského práva. V ňom je kritika islamu zločin. Spálenie Koránu, aj keď vás z neho len krivo obvinia, zasluhuje smrť ukameňovaním. Že sa to už nedeje? Pozrite si video: Ako zabiť ženu v Kábule. To sa stalo, a to dokonca za dohľadu polície, pomerne nedávno. Len z dôvodu platnosti islamského práva, ktoré má navrch pred pozemským trestným právom, sa týmto policajtom v podstate nič nestalo a vrahovia a účastníci na tomto ohavnom čine, z toho vyšli viac menej len zo symbolickými trestami; aby sa nepovedalo.

Pozastavujete sa vôbec nad takými vecami? Nevadí Vám ak hlavné mienkotvorné médiá im nevenujú pozornosť? Nie je podstatné, že Afganistan je ďaleko, lebo sympatizanti, alebo vyznávači zvráteného islamského práva (vychádzajúceho z Koránu, Síry a Hadísov) sú vo veľkom množstve aj v EÚ.

Rád by som, aj Vám, pripomenul, že každý totalitný systém spočíva na umiernených pasívnych priaznivcoch, ktorí  sami osebe nepáchajú žiadne zverstvá, iba ich potichu podporujú a vítajú. A vzhliadajú k tým, ktorí sú ochotní uplatňovať ich principiálne a do dôsledkov.

Ak si náhodou myslíte, že poukazovanie na zvrátenosti islamu a poukázanie na to, že zďaleka nie všetci moslimovia sú teroristi, ale že za drvivou väčšinou teroristických útokov sú vyznávači islamu, a že to má príčinu aj, alebo predovšetkým v islame, je podnecovaním k nenávisti, mali by ste na mňa ako prezident podať trestné oznámenie.

P.S.: Predpokladám, že skutočným príčinám terorizmu, minimálne toho islamského, nebude ani po útokoch na Srí Lanke venované ani toľko pozornosti ako príčinám nedávneho požiaru v Notre Dame. https://burkert.blog.sme.sk/c/507417/ovela-vacsou-tragediou-ako-zhoreny-notre-dame-su-utoky-na-krestanske-symboly.html

Odkaz na vyjadrenie pána prezidenta:

https://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Kiska-vyjadril-sustrast-rodinam-obeti-vybuchov-na-Sri-Lanke-Nesmie-to-zmenit-nas-zapas-o-svet-plny-mieru-312172

Teraz najčítanejšie

Marcel Burkert

Dekonšpirátor. Teda má za to, že za zlom vo svete nie sú USA, dokonca ani Židia, ani ilumináti, ani slobodomurári, ani iné tajné spolky, ale jednostranná vláda rozumu, duchovná lenivosť, neznalosť zmyslu života a Zákonov stvorenia, slepá viera v mnohých podobách. Kritik Putinizmu a socializmu s tzv. ľudskou tvárou. Od júla 2015 aj aktívny skeptik poukazujúci na nebezpečenstvá vyplývajúce zo silne pokriveného učenia proroka Mohameda, alibizmu moslimských a európskych lídrov, pseudohumanizmu a z presadzovania multikulturalizmu za každú cenu.