MojAndroid

Samsung nás ohľadom kreativity nikdy neprestáva prekvapovať. Vďaka tomu majú teraz dôvod na radosť majitelia nových Galaxy S10, S10+ a S10e. Výrobca pre tieto modely totiž predstavil novú edíciu krytov s motívmi komiksových hrdinov Marvel. Šesť motívov a prekvapenia k tomu by mali tento týždeň nalákať všetkých fanúšikov Marvelu. 

Najobľúbenejší hrdinovia na obale vášho smartfónu

Nové štýlové kryty, ktoré Samsung pred krátkou dobou predstavil, budú dostupné nasledujúci týždeň. Sklamaní môžu zostať majitelia starších modelov výrobcu, na ktoré sa v prípade krytov Marvel nedostalo. Napriek tomu si myslíme, že spomedzi majiteľov radu Galaxy S10 sa vo výbere šiestich motívov nájde každý pravý fanúšik superhrdinov. Vybrať si môžete obal s motívom Captain America, Spider-Man, Iron Man, Marvel Logo, Marvel Comics či Avengers Comics.

Softvérové zázraky a Marvel Future Fight v cene obalu

Ak ste si mysleli, že pri štýlovom vzhľade možnosti krytu končia, ste na omyle. Po prepojení krytu a nového Samsung smartfónu sa pomocou NFC akoby zázrakom zmení celé prostredie operačného systému. Jeho štýl a farba bude odpovedať krytu. Pridá sa aj dynamická živá tapeta na uzamykacej obrazovke, ktorá zlepší celkový dojem z používania. Po inštalácii získate aj hru Marvel Future Fight, kde si môžete vybrať spomedzi 180 superhrdinov. Nové kryty Galaxy Friends x MARVEL sa budú predávať počas tohto týždňa za maloobchodnú cenu 39,90 €.

samsung-galaxy-friends-x-marvel-3
Spolu s krytom dostanete aj množstvo vylepšení v prostredí operačného systému a bonusy v hre

Ďalšie články k téme:

Náš tip
Samsung odhaľuje oficiálne príslušenstvo pre smartfóny z radu Galaxy S10
Náš tip
Samsung Galaxy S10 dostane kryt s LED svetielkami
20.4.2019
Zdroj: Tlačová správa

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+