MojAndroid

Vo výbere TOP Android aplikácie týždňa sa vám snažíme priblížiť nové aplikácie a hry, ktoré sa do Obchodu Play dostali len nedávno a stoja za vyskúšanie. Ide o zaujímavé domáce i zahraničné tituly, ktoré nás zaujali svojím dizajnom, funkciami a celkovým dojmom. Do Google Play sa dostali len pred pár dňami a väčšina z nich nemá takmer žiadne používateľské hodnotenia.

Clean Road

Zábavná hra s peknou grafikou. V hre ovládate odhŕňač, pomocou ktorého sa snažíte vytvoriť cestičku na zasnežených cestách. Po ceste vyslobodzujete zapadnuté autá, ktoré vám následne poďakujú za pomoc. vyhýbať sa musíte rôznym prekážkam, väčšinou ďalším zapadnutým autám, snehuliakom a podobne. Ovládanie funguje veľmi jednoducho a rýchlo si na to zvyknete. Vaše auto zrýchľuje automaticky, vašou úlohou je len korigovať smer jazdy, a to tak, že posúvate prst doľava alebo doprava.

Verzia: 1.3.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.0
Aktuálna cena: Zdarma

Folding Blocks

Logická hra, v ktorej budete musieť využiť vaše mozgové bunky naplno. Cieľom je otvoriť zložené kusy do jedného veľkého celku. Učiníte tak posunom prsta do smeru, do ktorého to bude najvhodnejšie. Musíte pri tom naozaj rozmýšľať, pretože riešenie tohto problému je vždy len jedno.

Gallery

Už pri názve je na prvý pohľad jasné, o akú aplikáciu sa jedná. Je to galéria. A celkom podarená. Vaše obrázky dokáže triediť podľa viacerých aspektov, napríklad podľa dátumu pridania, názvu, veľkosti a podobne. Pomocou gesta “pinch to zoom” môžete meniť náhľad galérie. Nechýba ani zoradenie fotografií do priečinkov a tiež veľmi obľúbená tmavá téma.

Verzia: 1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Ak aj vy viete o nejakej novej dobrej aplikácii či hre, neváhajte a dajte nám o nej vedieť v komentároch pod týmto článkom.

20.4.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+