Ochrana rodinného domu

Ako ochrániť rodinný dom pred neželanými návštevníkmi?

Redakcia - 19. apríla 2019 - 8312. zobrazení

Nie je to len komfort, dizajn a praktická stránka, ktoré sa starajú o kvalitatívnu stránku nehnuteľností. V súčasnej dobe, keď sú pokusy o krádeže a poškodzovanie budov bežné, hrá kľúčovú úlohu práve bezpečnosť. Ešte predtým než vám predstavíme rôzne alternatívy bezpečnostného zabezpečenia nehnuteľností, položte si otázku, akú úroveň bezpečnostného zabezpečenia má vaša nehnuteľnosť a či nie je potrebné, aby ste vašu nehnuteľnosť zabezpečili lepšie…

Ochrana rodinného domu nadovšetko!

S garanciou bezpečnosti nehnuteľnosti by ste sa mali stretnúť už pri jej kúpe. No nie vždy sa podarí kúpiť objekt, ktorý je dostatočne chránený pred vlámaním či nejakou inou formou kriminality. Pre zvýšenie bezpečnosti tak musíte spraviť pár účinných opatrení dodatočne a my vám dnes predstavíme niektoré z tých, ktoré dokážu ochrániť nielen nehnuteľnosť, ale aj jej majiteľov. Nezabúdajte, že ochrana rodinného domu alebo bytu je prvoradá!

Zlodej

Ochrana rodinného domu nezabudnite na…

Kľúč - ochrana rodinného domu Bezpečnostné dvere

Na zlodejov pôsobia buď ako návnada alebo odpudzovač. Ich prítomnosť síce vzbudzuje dojem, že sa za nimi skrýva niečo cenné, no na druhej strane málokto si trúfne na ich prekonanie. Hrubé rámy, masívna konštrukcia a bezpečnostné zámky sú zárukou, že sa do daného objektu len tak ľahko nedostanete.

Kľúč - ochrana rodinného domu Bezpečnostné a kvalitné okná

Bezpečnostné dvere však nie sú jediným vstupom do nehnuteľnosti, aspoň nie pre zlodejov. Tí obľubujú vniknutie cez okná, čomu môžete zabrániť montážov nových bezpečnostných a kvalitných okien. Tie plastové vraj nie sú veľmi odolné, takže, kto si je ochotný priplatiť, hliníkové modely sú údajne neprekonateľné. Ak na nich namontujete ešte mreže, ochrana rodinného domu alebo iného objektu bude na maximálnej úrovni.

Náš TIP na najlepšie bezpečnostné alarmy

Bentech G05

iGet Security M2B

iGet Security M3

Bezdrôtový alarm Bentech G05 - ochrana rodinného domu
Hodnotenie

Cena: od 72.00 €

Bezdrôtový alarm iGet Security M2B - ochrana rodinného domu
Hodnotenie

Cena: od 97.40 €

Bezdrôtový alarm iGet Security M3 - ochrana rodinného domu
Hodnotenie

Cena: od 136.90 €

Kľúč - ochrana rodinného domu Bezpečnostné alarmy a kamerové systémy

Bezpečnostné alarmy a kamerové systémy sú najžiadanejším bezpečnostným prvkom, no pre mnohých je problémom ich cena. Zlodej o nich často nemusí ani vedieť, čo mu nebráni kradnúť, avšak s veľkou pravdepodobnosťou dôsledky jeho činu neostanú nepotrestanými. Ak disponujete bezpečnostným alarmom sú šance zlodeja na úspech minimálne.

Kľúč - ochrana rodinného domu Neupútavajte pozornosť

Bohatstvo a prepych sa dá užívať aj bez zbytočného vystatovania. Každý má právo nakladať so svojimi peniazmi po svojom, no potom sa netreba čudovať, že zlodeji si robia na danú nehnuteľnosť zálusk, ak to s okázalosťou preženiete.

Náš TIP na obľúbené bezpečnostné kamery

Edimax IC 3210W

AHD 720P

FSC 4202

Bezpečnostná kamera Edimax IC 3210W
Hodnotenie

Cena: od 99.00 €

Bezpečnostná kamera AHD 720P
Hodnotenie

Cena: od 69.00 €

Bezpečnostná kamera Level One FSC 4202
Hodnotenie

Cena: od 152.00 €

Kľúč - ochrana rodinného domu Ochrana rodinného domu? Neignorujte poistenie!

Schopná a kvalitná poisťovňa vám nastaví poistnú zmluvu tak, aby vás zároveň „donútila“ k zvýšeniu bezpečnosti daného objektu. V závislosti od typu budovy a jej polohy vám pri hľadaní ďalších účinných opatrení dobre poradí. A keby jej tipy nepomohli, aspoň vám preplatí spôsobené škody.

Bezpečnostné kamery

Je jedno, či chcete bezpečnostné opatrenia aplikovať v rámci rodinného domu, chalupy alebo kancelárie. Každá nehnuteľnosť sa môže stať terčom zlodejov. Cieľom však nie je vyvolávať strach, veď na Slovensku sa žije relatívne pokojne a bezpečne. Napriek tomu je dobré spraviť maximum a nenechať nič na náhodu, čo platí pri bezpečnostných opatreniach dvojnásobne.

Text: Róbert Bosák

  • Kategórie

Podobné články