MojAndroid

Ak aj vy nemáte prístup k optickému pripojeniu k internetu, asi ste siahli po niektorom z internetových programov fungujúcich cez 4G sieť. Aj operátor Orange ponúka niekoľko takýchto programov a ponuku obohacuje o nový Home Basic 4G. Je lacný a môže osloviť tých, ktorí nepotrebujú stovky gigabajtov mesačne.

Home Basic 4G za 10 eur mesačne

Nový program v ponuke internetových pripojení cez 4G sieť ponúka menší objem dát, ktorý by mal postačiť do menšej domácnosti. Za 10 eur mesačne dostanete 60 GB pri rýchlosti sťahovania 15 Mbit/s, zatiaľ čo odosielanie bude možné pri 1 Mbit/s. Po vyčerpaní predplateného objemu dát budete mať neobmedzený prístup k internetu, avšak pri rýchlosti 128 kbit/s. Home Basic 4G je dostupný za 10 eur mesačne pri 24-mesačnej viazanosti. Bonusom je, že ak si objednáte tento program cez e-shop Orange, prvý mesiac máte zadarmo.

Orange láka na vynovenú ponuku 4G internetových balíkov domácnosti bez optického pripojenia
Orange láka na vynovenú ponuku 4G internetových balíkov domácnosti bez optického pripojenia

Home Optimal 4G a Zvýšený objem prenesených dát sú štedrejšie

Ďalšou novinkou od operátora je vyšší objem dát v balíčku Home Optimal 4G. Ak si teda zvolíte viazanosť na 24 mesiacov, získate 90 GB dát navyše. Spolu to tak bude 150 GB predplatených dát mesačne.

Pokiaľ sa stane, že počas mesiaca prečerpáte predplatený objem dát a nechcete sa trápiť pri 128 kbit/s, môžete využiť doplnkovú službu Zvýšený objem prenesených dát. Navýšiť si môžete balíky Basic aj Optimal, a to až na 300 GB. Navýšenie Home Basic 4G o 240 GB vás bude stáť 10 eur. Navýšenie o 150, resp. 240 GB k programu Home Optimal 4G bude stáť 5 eur.

Ďalšie články k téme:

Náš tip
Orange ponúkne zákazníkom päť nových dátových paušálov
Náš tip
Orange rozšíri nízkoenergetickú sieť LoRa pre internet vecí o LTE-M
19.4.2019
Zdroj: Tlačová správa

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+