MojAndroid

Možnosť zmeny pozadia sprevádza mobilné telefóny už poriadne dlhú dobu, prakticky od časov prvých zariadení s farebnými displejmi. Mimochodom, prvým telefónom s farebným displejom bol Ericsson T68, dokázal zobraziť 256 farieb a jeho displej mal rozlíšenie 101 x 80 pixelov. Operačný systém Android nie je výnimkou, navyše, v Google Play môžete nájsť niekoľko vydarených aplikácií, pomocou ktorých si pozadia stiahnete. V predchádzajúcom článku sme vám priniesli tie najlepšie aplikácie na tapety podľa redakcie, teraz sú na rade vaše tipy.

Solid tapety

Tapety pre tých, ktorí majú radi minimalizmus. Obsahuje len jednofarebné tapety. Pomocou farieb môžete vyjadriť svoje aktuálne pocity a meniť ich v závislosti na vašej nálade. Aplikácia je samozrejme zdarma a obsahuje jednoduché a intuitívne používateľské rozhranie.

Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.2
Aktuálna cena: Zdarma

AmoledWalls

V tejto aplikácie nájdete pekné kontrastné pozadia, ktoré využijete vo svojom novom Samsungu z radu Galaxy S10. Pozadia efektne zakomponujú výrez v displeji a vyzerá to veľmi efektne. Tiež sa môžete tešiť na to, že pozadia využijú potenciál AMOLED displeja takmer naplno, keďže väčšinou sa jedná o také, ktorým dominuje čierna farba. Tým dokážete celkom slušne predĺžiť výdrž batérie.

Verzia: 2.3.9
Aktuálna cena: Zdarma

Reddit

Reddit je obrovská komunita ľudí, s ktorými môžete diskutovať a zdieľať svoje myšlienky. Okrem iného, tu nájdete veľké množstvo zaujímavých pozadí vo viacerých rozlíšeniach. Nechýba ani vyhľadávanie, pomocou ktorého rýchlejšie nájdete práve tie tapety, ktoré by sa vám mohli páčiť.

Verzia: 2.25.0
Aktuálna cena: Zdarma

10000 Nature Wallpapers

V tejto aplikácii nájdete nádherné zábery prírody, vyberie si určite každý. Či už zasnežené hory, zelené lúky alebo modré vodné plochy. Nové tapety sú pridávané každý deň. Aplikácia funguje veľmi jednoducho, tapetu si zvolíte tým, že kliknete na “nastaviť ako tapetu”.

Verzia: 3.16
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.16
Aktuálna cena: Zdarma

19.4.2019

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+