Krimi

Nové INFO v prípade výbuchu bankomatu v Pliešovciach: Polícia obvinila 3 mužov

V prípade obvinených ide podľa slov polície o mužov, ktorí sa na území Slovenskej republiky dopustili viacerých skutkov.

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO v prípade výbuchu bankomatu v Pliešovciach: Polícia obvinila 3 mužov
6
Galéria

Polícia objasnila výbuch bankomatu v Pliešovciach. „O prípade sme informovali dňa 11. júna 2018 kedy došlo ku krádeži vlámaním na Námestí slovenského národného povstania v Pliešovciach. Vtedy ešte neznámy páchateľ inicioval výbuch bankomatu, ktorý bol zabudovaný v prednej stene budovy. Vlastníkom budovy je obec Pliešovce,“ uvádzajú muži zákona na svojej krajskej facebookovej stránke.

„Banskobystrickí krajskí kriminalisti na prípade od tej doby pracovali. V prípade vykonali viacero procesných úkonov a preverovaní. V spolupráci s Interpolom, s políciou Moldavskej republiky, ale aj vďaka spolupráci s našimi policajnými pridelencami zo zahraničia sa nám podarilo stotožniť osoby páchateľov. Zistili sme, že ide o občanov Moldavskej republiky,“ píšu ďalej krajskí policajti.

Ako ďalej uviedli, v tomto prípade už vyšetrovateľ vzniesol obvinenie trom mužom (32, 32, 36), občanom Moldavska zo zločinu krádeže a zločinu poškodzovania cudzej veci spáchaných formou spolupáchateľstva. V prípade obvinených ide o mužov, ktorí sa na území Slovenskej republiky dopustili viacerých skutkov.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta činu!

V OBRAZOCH: Polícia objasnila výbuch bankomatu v Pliešovciach
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM