Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mamičke sa narodilo výnimočné dieťa: Keď si TO ľudia všimnú, chcú sa s ním fotiť
Zdielať na

Mamičke sa narodilo výnimočné dieťa: Keď si TO ľudia všimnú, chcú sa s ním fotiť

Zdroj: Instagram/tarasimich

Rozkošný 4-mesačný chlapček sa stal hitom internetu a my sa vôbec nečudujeme. Pozrite sa, čím sa odlišuje od iných detí v jeho veku!

Väčšina bábätiek sa narodí s takmer holou hlavičkou, prípadne iba s jemnými vláskami, ktoré väčšinou v prvé týždne vypadnú. A potom je tu menšia skupina detí, ktorá sa narodí s poriadne veľkou a hustou hrivou, tak, ako tento malý chlapček.

Malý vlasáč prekvapil aj lekárov

Hoci pôrodníci a zdravotné sestry videli počas svojej pracovnej kariéry už rôzne typy detí, malý Boston, ktorý prišiel na svet s obrovskou hrivou, ich poriadne zaskočil.

Takto vlasaté bábätká sa rodia naozaj iba výnimočne!

Čerstvá dvojnásobná mamička až taká prekvapená nebola, pretože vedela, že rovnako vlasatý sa narodil aj jeho otec. “Keď som nášho Bostona uvidela, síce ma jeho háro prekvapilo, ale nie až tak, ako ostatných. Z fotografií a z rozprávania totiž viem, že presne takto vyzeral aj jeho ocko, keď sa narodil,” cituje mamičku portál Boredpanda.

https://www.instagram.com/p/BvnIWHYFZMr/

Vlasatá atrakcia

Za obrovskú popularitu malého vlasáča môže najmä jeho mama Tara Simich, ktorá začala jeho foto fotografie zverejňovať na Instagrame. Z malého Bostona s atak doslova zo dňa na deň stala hviezda internetu.

Chlapček vzbudzuje pozornosť všade, kam s ním rodičia prídu. “Ľudia sa pri nás pristavujú a často nám neveria, že tie vlasy sú naozaj jeho,” rozpráva Tara, ktorá pravidelne dostáva prosby o fotografovanie s vlasatým synčekom.

Je naozaj rozkošný, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/Bvz9DqqlQhk/

https://www.instagram.com/p/Bv2jRoLlLC9/

https://www.instagram.com/p/BvIyYLClnGh/

https://www.instagram.com/p/BumxCd-FhHq/

https://www.instagram.com/p/BuVrvEul_Qz/

Súvisiace články

Najčítanejšie