Budúci projekt Ninja Theory bol vraj vo vývoji 6 rokov, uvidíme ho na E3

Hellblade Senua's Sacrifice

O príprave nového projektu z dielne Ninja Theory sme počuli tesne pred veľtrhom Gamescom 2018. Práve vtedy získalo štúdio ochrannú známku na Bleeding Edge, čo je zrejme názov pripravovaného projektu pre Xbox One a Windows 10.

Posledná hra štúdia, Hellblade: Senua’s Sacrifice, bola severskou sekačkou a zároveň šlo o jednu z najlepších hier, ktoré uzreli vydanie v tejto generácii konzol. Ak by sme mali veriť novej špekulácii, Bleeding Edge by malo byť drasticky odlišné.

Hoci pôjde opäť o príbehovú hru, tentoraz sa bude jednať o sci-fi kooperačný titul pre štyroch hráčov so zameraním na ručné súboje. Odohráva sa vo svete, kde bola Zem napadnutá mimozemskou hrozbou a hráči sú nútení cestovať po ďalších napadnutých planétach, aby sa dopracovali k tým, ktorí nesú zodpovednosť za útoky.

Každá z postáv má v hre svoje vlastné schopnosti a sekundárne útoky. Hra má aj strelné zbrane, pasce a dokonca aj laso na štýl Bulletstormu. Titul má ponúknuť 18 levelov v 6 unikátnych lokalitách. Každý má pritom ponúkať asi 90 minút hracieho času. Na konci každej lokality hráčov čaká boss fight porovnateľný s tými v God of War.

Podobne ako Hellblade, aj tento projekt beží na Unreal Engine 4, no je rýchlejší. Zároveň je však dlhšie vyvíjaný – 6 rokov. Vydanie je naplánované na začiatok roka 2020 pre Windows 10 a Xbox.

Samozrejme, správu je treba brať ako špekuláciu, keďže oficiálne oznámenie hry by sa malo konať na E3 2019 o necelé dva mesiace.

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Bambin píše:

    Dúfam že nie. Ze to bude niečo na spôsob hellblade, a ak nie, nech je to hlavne príbehova singl. Player hra. Žiadny coop. Verím ,ze NT príde opäť s niečím originalnym. Oni sú dobrý.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *