Tip na svoj obľúbený retro hit môžu poslucháči posielať prostredníctvom rádiového webu. Špeciálny playlist vyvrcholí práve na Veľkonočný pondelok, kedy majú v éteri Expresu zaznieť najväčšie československé hity 80. rokov v čase od 10:00 do 12:00.

V retro Veľkonočnom Triangli s D. Junasom bude desiatka hostí vrátane Joža Ráža, Vaša Patejdla či Mekyho Žbirku. Slovenských spevákov doplnia aj interpreti z Česka – Dalibor Janda a Michal David.

Výber hostí nie je náhodný, ide totiž o víťazov televíznej hitparády Triangel z rokov 1984 – 1990. V rozhovoroch si spoločne s D. Junasom zaspomínajú na svoje hity.

Rádio zverejnilo na svojej webovej stránke aj 9-dielnu sériu podcastov s názvom „Hviezdy hitparády Triangel“. Tá bude k dispozícii kompletne na stiahnutie a vypočutie na webe.

Počas Veľkej noci sa na Exprese zmení aj zvukový obal. V jeho podmaze je počuť melódie piatich slávnych slovenských hitov.

Sviatočné vysielanie zavŕši stanica v pondelok popoludní. V tomto čase avizuje štvorhodinové vydanie hitparády Twentyfive Jula Viršíka.

Expres vo veľkonočnom vysielaní pripomenie televíznu hitparádu Triangel

Zdroj: Expres