Zahraničným headlinerom festivalu „Hip Hop Žije“ bude legendárny raper JA RULE!

Organizátori „Hip Hop Žije“ tento tok opäť bodujú! Podarilo sa im dohodnúť s legendárnym americkým raperom JA RULE-om. Hudobník, ktorý je na scéne viac ako 20 rokov zavíta do našej krajiny po prvý raz. Má na konte množstvo zásadných hitov, niekoľko nominácií na Grammy a 7 štúdiových albumov. Okrem neho sa však návštevníci môžu tešiť aj na najúspešnejších slovenských a českých raperov ako Rytmus, Separ, Majk Spirit, Kali, Sima, Kontrafakt a ďalších. Stredoeurópsky unikát „Hip Hop Žije“ každý rok prináša niečo nezabudnuteľné a organizátori veria, že tento ročník bude skutočnou topkou! Začne sa už 28-ho júna v Bratislave!

„Hip Hop Žije“ aj tento rok príjemne prekvapil. Organizátorom sa podarilo dohodnúť naozaj skvelého amerického rapera, obrovskú legendu s viac ako 20-ročnou hudobnou kariérou.

„JA RULE je naozaj svetová hviezda. Má síce kontroverznú minulosť, ale je tiež oceňovaný v hudobnom svete. Niekoľko nominácií na Grammy a miliónové videá na youtube hovoria za všetko. Sme radi, že prvý raz na Slovensku vystúpi práve na našom festivale,“ vraví jeden z organizátorov „Hip Hop Žije“ Marián Baláž.

Hip Hop žije je absolútnym unikátom v strednej Európe. Okrem amerického rapera na ňom vystúpi aj česko-slovenská špička hip hopovej scény.

„Ani tento rok nebude chýbať klasika ako Rytmus, Majk Spirit, Separ, Kontrafakt, Sima a ďalší. Tak ako vždy sa zo všetkých síl snažíme fanúšikom pripraviť skvelé vystúpenia, sprievodné podujatia a servis,“ uzatvára Marián Baláž.

 „Hip Hop Žije“ bude tento rok na bratislavských Zlatých pieskoch 28-ho až 30-ho júna. Lístky sa predávajú v sieti Ticketportal (https://shop.rukahore.sk/hip-hop-zije-festival?fbclid=IwAR0wmeT7vwTyZ1xaR8zYXTVgKV3-Hm_yk5-0f5zxVJPI0k65ZN2Yl4OW3wo).

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE