Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. apríl 2019

Cyklistické šortky z prehliadkového móla

Pokiaľ ste sa tomuto trendu minulý rok vyhýbali, je na čase zahodiť predsudky ajedny si zaobstarať. Nosia sa na množstvo spôsobov, ktoré zapadnú do akýchkoľvek šatníkov aj dress kódov.

Cyklistické šortky z prehliadkového móla

Pokiaľ ste sa tomuto trendu minulý rok vyhýbali, je na čase zahodiť predsudky a jedny si zaobstarať. Nosia sa na množstvo spôsobov, ktoré zapadnú do akýchkoľvek šatníkov aj dress kódov. Načerpajte inšpiráciu z prehliadkových mól na sezónu SS19.

Chanel SS19

Foto: Fendi, Off-White, Dior, Marine Serre, LaQuan Smith, Acne Studios, MSGM, Blumarine

So sakom

Najjednoduchší spôsob, akým spraviť z cyklistických šortiek kúsok hodný práce je sako. Ideálne oversized, prípadne sakové šaty. Čierno biela kombinácia je navyše nadčasová a chic.

off whiteOff-White  topshop2TOPSHOP 

 

Pod šaty

Skombinujte športové cyklistické šortky s výraznými street wearovými prvkami s jemnými, ženskými šatami. Pokojne choďte do transparentného modelu s čipkou, bodkami alebo kvetinami.

ambushAmbush  zara2ZARA 

 

Ku košeli

Outfit ako stvorený na voľný čas, na behanie po meste, ale aj na letný drink na terase vytvoríte skombinovaním cyklistických šortiek s dlhšou, oversized košeľou.

topshopTOPSHOP  nili lotanNili Lotan 

 

So zvieracími vzormi

Prepojte dva aktuálne najväčšie trendy zaujímavým spôsobom. Či už stavíte na leoparda, zebru či hada, krok vedľa nespravíte. Nebojte sa ani farieb a pokojne choďte do neóniek. Zaujímavou voľbou sú však aj prírodné a neutrálne farby.

zaraZARA  alexander wangAlexander Wang 

Foto: Getty, archív firiem

2016

Súvisiace články