Kaldewei rozširuje ponuku umývadiel o ušľachtilé matné farby

18. 04. 2019
Zdieľať

Kaldewei rozšírením škály farieb Coordinated Colours Collection na segment umývadiel otvára novú dimenziu v realizácii kúpeľní snov: Architekti, projektanti a stavebníci môžu pri všetkých riešeniach umývadiel tohto špičkového výrobcu – navyše k bežným sanitárnym farbám – vyberať z ôsmych exkluzívnych matných farieb. Tým sa takmer všetky varianty – od kompaktného umývadla až po veľkorysé dvojumývadlo – stávajú perfektnou kombináciou pre farebné smaltované ploché sprchovacie vaničky a kúpacie vane Kaldewei.

Pre interiérový dizajn je dôležité vytvoriť z kúpeľne nielen útočisko, ale taktiež ju stvárniť s rovnakou oddanosťou a štýlovou istotou ako zvyšok bytu. „Nový svet farieb pre umývadlá a tým ešte väčšie možnosti výberu z individuálnych riešení kúpeľní na mieru predstavuje náš mimoriadny príspevok na ceste ku kúpeľni snov. Teraz sa dajú ešte viac zlúčiť osobné predstavy s priestorovou daností.“ hovorí Britta Jung, vedúca medzinárodného manažmentu produktov umývadiel v Kaldewei.


Kaldewei rozširuje ponuku umývadiel o ušľachtilé matné farby

Kaldewei rozširuje ponuku umývadiel o ušľachtilé matné farby
Kaldewei CS, s.r.o.

Skrz rôzne dizajnové rady Kaldewei podtrhujú exkluzívne farby z kolekcie Kaldewei Coordinated Colours jedinečný charakter kúpeľňových riešení a dokážu umývadlá, kúpacie vane a extra ploché sprchovacie vaničky perfektne zladiť s odtieňmi, ktoré v kúpeľni prevládajú. Farebné smaltované umývadlá harmonickou súhrou svojich farebných odtieňov zušľachtia priestor. V matných šedých odtieňoch, v jemnej krémovej či v ušľachtilej čiernej farbe Kaldewei však môžu taktiež pôsobivo kontrastovať s kúpeľňovým nábytkom alebo sa ako umývadlo na stenu decentne odlišovať od úpravy podlahy a stien. 

www.kaldewei.cz 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia