Značka MORA predstavuje novinky v indukčných varných doskách

Značka MORA predstavuje novinky v indukčných varných doskách

Smelo sa tak radí medzi špičky na trhu. Nové indukčné dosky Whirlpool charakterizuje vysoká kvalita, inovatívne funkcie, očarujúci vzhľad a skvelá cena. Sú vybavené mnohými funkciami, ktoré vás nadchnú a nie je ich málo. Štyri oktagónové zóny s funkciou AreaFlex nájdete pri type MORA VDIT 656 X. 

Dve zóny možno spojiť vertikálne do jednej, čím vznikne jedna veľká varná plocha na ľavej, alebo pravej strane dosky. Funkcia StayWarm zaistí udržiavanie konštantnej teploty 70 ° C, vďaka ktorej si jedlo zachová pôvodnú chuť a teplotu. Tiež sa vám už niekedy stalo, že potrebujete od rozvareného obeda na chvíľku odbehnúť? Využite funkcie StopGo. Jedným dotykom pozastaví varenie, bez toho aby ste stratili nastavené parametre. Keď nestíhate pri sporáku sledovať aj čas, pomôže funkcia TimeAssist. Nastavíte si dobu, akú dlhú potrebujete a doska ju za vás postráži. Potrebujete jemne rozpustiť maslo alebo čokoládu na skvelú polevu vášho báječného koláča? Šetrné rozpúšťanie pri teplote 40 ° C zabezpečí funkcia SoftMelt, ktorú určite využijete aj pri rozmrazovaní.

Potrebujete bleskovo rýchlo priviesť vodu na bod varu? Potom sa vám bude hodiť extra výkonná funkcia PowerBoost, ktorá výrazne skracuje dobu ohrevu. Nechýba ani detská poistka, ktorá bráni prenastaveniu a blokuje ovládanie.

cena: 499 €

Všetky spotrebiče nájdete na www.gorenje.sk

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje