2019-04-16 09:55:00
VW Best of
VW Best of
Zdroj: Volkswagen, Porsche Slovakia

To najlepšie od Volkswagenu teraz za tie najlepšie ceny

Vždy poteší, keď si môžete niečo kúpiť za lepšiu cenu. A čo keď sa to týka tých najlepších modelov Volkswagenu? Akcia Best of Volkswagen je práve o tom!

Každá značka má svoje obľúbené, najpredávanejšie alebo jednoducho vydarené modely. V prípade Volkswagenu sú to nepochybne modely Polo, Golf, Tiguan a Passat. A práve na tie sa vzťahuje aktuálna akcia Best of Volkswagen, s ktorou môžete získať bonus až do 3000 Eur. O čo presne ide?

V skutočnosti je to veľmi jednoduché. BEST Bonus sa vzťahuje na vybrané skladové vozidlá do 31. 5. 2019 alebo do vypredania zásob. V prípade potreby môžete využiť financovanie s 0% úrokom, ako aj predĺžiť si záruku na 5 rokov alebo 150 000 km.

Zdroj: Volkswagen, Porsche Slovakia

V ponuke je teda mestský Volkswagen Polo. Najmenší z najlepších, avšak v skutočnosti vôbec nie je taký malý. Polo je vo všetkých parametroch okrem celkovej dĺžky väčšie, ako Golf IV. generácie. Je vybavené modernými bezpečnostnými systémami a niektoré prvky príplatkovej výbavy sú v jeho segmente nevídané. To sa týka najmä digitálneho prístrojového štítu s nastaviteľnou grafikou, full LED svetiel či adaptívneho tempomatu. Je to šikovné auto do mesta, ktoré je väčšia a vyspelejšie, než sa zdá. Navyše si jeho dizajn môžete prispôsobiť hravými farbami a dekormi v interiéri. Ak využijete BEST Bonus, môžete si teraz kúpiť Polo so zvýhodnením až 2000 Eur.

Zdroj: Volkswagen, Porsche Slovakia

Model, ktorý definuje značku Volkswagen je jednoznačne Golf. Je to auto, podľa ktorého sa posudzujú všetky ostatné a novinári označujú triedu, v ktorej sa nachádza, „trieda Golfu“. To hovorí za všetko. Ponúka čokoľvek, čo by ste od noramálneho auta mohli chcieť vrátane adaptívneho podvozka, inteligentných LED svetlometov a v prípade kombi verzie Golf Variant, na ktorú sa BEST Bonus vzťahuje tiež, aj poriadny batožinový priestor s objemom 605 litrov. Golf ponúka pohon 4x4, športové verzie GTI  a R, či zvýšenú verziu Alltrack. Cenové zvýhodnenie je pri modeli Golf a Golf Variant s BEST Bonusom až 3000 Eur.

Zdroj: Volkswagen, Porsche Slovakia

Obľúbené SUV Tiguan je taktiež zvýhodnené sumou 3000 Eur. Na parkovacom mieste zaberie len o niečo viac miesta ako Golf, ale ponúka vyšší podvozok, pokročilý pohon 4x4 4Motion Active Control a perfektnú variabilitu. O tú sa starajú posuvné zadné sedadlá a predné sedadlo sklopiteľné smerom dopredu.

Zdroj: Volkswagen, Porsche Slovakia

Volkswagen Passat má podobný kultový status, ako Golf. Je to manažérska limuzína Volkswagenu, ponúka najpokročilejšie asistenčné a bezpečnostné systémy. Pre všetkých pasažierov však predstavuje pridanú hodnotu vďaka priestoru, ktorý ponúka vpredu aj vzadu. Naozaj si tu môžete preložiť nohu cez nohu. O technologickej výbave Passatu hádam netreba pochybovať, preto spomeňme výšku BEST Bonusu 3000 Eur a fakt, že táto ponuka sa vzťahuje aj na verziu Variant.

Zásoby sa míňajú, čas sa kráti a preto rýchlo objednávajte, aby ste sa dostali k svojmu vytúženému autu.

Viac informácii o ponuke nájdete na tejto stránke. Testy, novinky, videá a fotografie zo sveta Volkswagenu nájdete na našom blogu www.volkswagenblog.sk

 

 


AUTOR: PR článok

Komentáre k článku


Stream naživo