Lazúra TELUX od Balakrylu splní všetky farebné priania

Lazúra TELUX od Balakrylu splní všetky farebné priania

Hrubovrstvá lazúra TELUX patrí k jedným z najobľúbenejších výrobkov z ponuky značky Balakryl. Drevo zafarbí na požadovaný odtieň a zároveň zdôrazní jeho štruktúru a prirodzenú krásu. Je taktiež spoľahlivou cestou, ako drevené povrchy chrániť pred poveternostnými vplyvmi. Vhodná je na nové aj renovačné nátery všetkých druhov dreva a drevených prvkov v interiéri a exteriéri.

Táto lazúra vytvára hladký, hodvábne lesklý film, ktorý zabezpečuje vyššiu odolnosť v exteriéri. Účinný UV filter chráni proti vyblednutiu a prítomnosť vodoodpudivej zložky zvyšuje odolnosť proti vlhkosti. Obsahuje tiež špeciálnu zložku, ktorá minimalizuje dolepovanie náteru, ktoré je bežné najmä pri vysokých teplotách a zvýšenom tlaku. Vďaka tomu je vhodná aj na nátery okien a dverí. Minimálna doba spoľahlivej ochrany pre túto lazúru je 5 rokov.

Vo vzorkovnici farieb TELUXu nájdete 8 najobľúbenejších hotových odtieňov: bezfarebný, borovica, dub, pínia, tík, orech, palisander a mahagón. Odtiene bezfarebný a borovica sú použiteľné aj ako bázy na tónovanie. V kolorovacích centrách Balakryl / Johnstone´s / Primalex si môžete nechať na počkanie natónovať až 60 odtieňov vrátane veselých farieb ako ružová, fialová, tyrkysová, modrá alebo žiarivo zelená. Široký výber ocenia aj deti, pretože lazúra spĺňa európsku normu EN 71 na povrchovú úpravu hračiek a detského nábytku. Balakryl TELUX zakúpite v sieti predajní Dom farieb a vo vybraných predajniach farieb a lakov.

www.balakryl.sk

www.domyfarieb.sk 

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.