Pomôžeme vám zariadiť detskú izbu ako z rozprávky!

Pomôžeme vám zariadiť detskú izbu ako z rozprávky!

V živote rodiny je niekoľko okamihov, ktoré sú neopakovateľné a jedinečné. Jedným z nich je určite aj príchod nového člena. Keď má pribudnúť do rodiny dieťa, treba sa na jeho príchod dobre pripraviť. Okrem nákupu výbavy, kočíka a všetkých potrebných vecí,  je tu ešte niečo veľmi dôležité. Jeho vlastná dokonalá detská izba.  



K dokonalej detskej izbe vám pomôže zvýhodnený úver od VÚB banky.

Na čo treba myslieť okrem toho či sa viac hodí bledomodrá alebo lila

Jasné, prvý rok máte väčšiu radosť z detskej izby vy ako váš potomok. Ale netreba zabúdať, že v nej strávi minimálne 18 rokov svojho života a možno mu za čas pribudne braček alebo sestrička. Preto je pri zriadení, či rekonštrukcii dobré myslieť viac krokov dopredu. Ten malý drobček pôjde do školy oveľa rýchlejšie, ako si v tejto chvíli viete predstaviť a miesto jednej postieľky budete možno potrebovať dve.

Financie nebudú žiadny problém, máme pre vás skvelé riešenie

Keďže ide o nemalý zásah do rodinného rozpočtu nad rámec bežných výdavkov, je to ideálna príležitosť kedy sa treba obrátiť na svoju banku. VÚB banka chce byť pri najkrajších okamihoch vášho života. V aktuálnej ponuke prináša zvýhodnený spotrebný úver na rekonštrukciu. Ak si zoberiete úver vo výške
7 000 eur budete mať mesačnú splátku už od 99 eur po dobu 96 mesiacov. S pôžičkou hravo zvládnete rekonštrukciu detskej izby, aj jej zariadenie. A môžete si tak vychutnať jedno z najkrajších období vo vašom živote.

S pôžičkou hravo zvládnete rekonštrukciu detskej izby, aj jej zariadenie.

A to nie je všetko – znížime vám úrokovú sadzbu

Teraz môžete získať zľavu 2% z úrokovej sadzby ihneď pri čerpaní pôžičky, čo znamená, že od začiatku splácania budete platiť nižšiu splátku. Stačí na to splniť len niekoľko podmienok:

– riadne splácať úver a splácať ho minimálne polovicu doby splatnosti, minimálne 3 roky,

– nechať si posielať na bežný účet sumu aspoň vo výške 2-násobku mesačnej splátky úveru.

Ak vám chodí na bežný účet výplata, tak máte podmienku splnenú. Navyše, ak to všetko splníte, po
18 mesiacoch vám vrátime poplatok za poskytnutie úveru.

A niečo navyše, aby bola radosť ešte väčšia

Chcete mať detskú izbu, z ktorej každý odpadne? Ak si do 30. 4. 2019 zoberiete pôžičku od VÚB a zaregistrujte sa na webe, budete zaradení do súťaže o 3 architektonické návrhy na mieru v rukopise štúdia Rules.

ZDROJ PR článok spoločnosti Všeobecná úverová banka, a.s.

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje