MojWindows

Smart Roadshow 2019 prichádza tento rok po prvýkrát do Prešova. Okrem množstva zaujímavých prednášok a stánkov partnerov si budete môcť zahrať obľúbenú hru PUBG Mobile priamo na mieste podujatia!

Čo je Smart Roadshow 2019?

Smart Roadshow prinesie do vášho mesta všetky technológie, ktoré nazývame inteligentnými či chytrými – jednoducho smart. Môžete sa tešiť na najnovšie vychytávky z oblasti smart domácnostísmart športusmart dopravysmart zdraviasmart financiísmart miest a obcí a, samozrejme, z oblasti smartfónov.

Spolu s partnermi pre vás pripravujeme zaujímavý program, kde sa dozviete všetko, čo by ste chceli o smart svete vedieť od naslovovzatých odborníkov. Okrem toho si spolu užijeme kopec zábavy a súťaží o hodnotné ceny.

Turnaj v PUBG Mobile o vecné ceny

Neoddeliteľnou súčasťou sveta smart technológií sú aj počítačové hry. S tými sa čoraz častejšie stretávame aj na mobilných zariadeniach. Práve hra PUBG Mobile odštartovala obrovskú vlnu popularity žánru Battle Royale, v ktorom sa na opustenom ostrove stretne až 100 hráčov, z ktorých na konci prežije iba jeden a zaslúži si vytúžené ocenenie Winner Winner, Chicken Dinner.

Výhodou PUBG Mobile je aj to, že si ho zahráte na takmer akomkoľvek zariadení. Aj preto sme sa rozhodli, že priamo počas Smart Roadshow 2019 v Prešove usporiadame turnaj, v ktorom si budú môcť zmerať sily všetci návštevníci podujatia.

Formát turnaja (zobrazenie fpp/tpp, mapu, solo/duo/squad) určíme priamo na mieste podľa počtu a preferencií záujemcov. Hrať sa bude v súkromnej miestnosti, do ktorej prístupové údaje vám prezradíme priamo na podujatí Smart Roadshow 2019 v Prešove. Vstup do turnaja bude zdarma, samozrejmosťou budú vecné ceny pre najlepších hráčov, detaily upresníme na začiatku turnaja.

Zúčastnili by ste sa takéhoto turnaja? Dajte nám vedieť v komentároch.

 

+