Alexandra Handlovská – Zaujala nás na Instagramu: Wellness mistryně Slovenska!

Alexandra Handlovská

Alexandra Handlovská, Foto: Eastlabs

Je novou mistryní Slovenska v kategorii wellness a může na sebe být řádně pyšná. Stala se totiž nejlepší wellnesskou na Slovensku v ženách stále jako juniorka, což se pokusí už tento víkend potvrdit právě na juniorském šampionátu. Její upřímná radost z vítězství nás spolu s krásnými příspěvky a fotkami opravdu zaujala. Alexandru se vyplatí sledovat, je totiž nejlepší!

Z Instagamu Alexandry

„Tak a ako som ráno povedala že si idem po všetko čo mi povedali že nemožem mať 🏆🥇. Tak som si po to teda išla. Posledné dni som veľa nespala a tak sa nebudem dnes velmi rozpisovať. Ale aspoň v skratke. Dneska som získala titul Majsterky Slovenska Žien v kategorii welness fitness. Ako prvej by som chcela poďakovať mojej Mišičke ❤️zlatko to čo si dnes pre mňa všetko spravila sa ani slovami neda opisať preto ti napíšem len jedno veľké Ďakujem . Ďakujem za to že si somnou bola od úplneho rana do sameho konca ❤️za starostlivosť podporu a lasku ktoru si mi celý deň davala aj keď som videla že si už aj ty unavena ❤️a cez to všetko si tu pre mna bola @miskadubekova . Si mi ako sestra ❤️a neskutočne ťa lubim . Však čo by som bez teba robila 😂🙈obcikana riť 🤷🏽‍♀️ved ty vieš … A samozrejme veľke dakujem patril aj mojmu trénerovi @marian.siska a mojej trénerke posing @miska.fabovaktorí somnou sprili kus práce . Vytrpeli ste si somnou veľa ale myslim že mate byť na čo hrdý a že to stálo za to .
Prípravu pokračujem v sobotu sa vidime v Hnúšti na MS Juniorov .“
„Ten pocit ….pocit stáť na tom stagei a už si len uživať každu jednu sekundu ❤️včera som si splnila najväčší sen aky som doposial mala . A táto fotka snáď hovorí za všetko 😭😍❤️🏆🥇. Prišlo mi od Vás včera neskutočne veľa správ , krasnych gratulácii a prianí že už možem teda oddychovať ,vypnuť a jesť . ⚠️Takže NiE oddychovať veru nejdem ! 😍Nitrou sme len začali . Včera sme dali taky jemný cheat-day ktory som si už dnes odtrpela na prvej fáze 🙈#legday#on#monday😂ale stalo to za to a pokračujeme v príprave na MS Juniorov v Hnúšti túto sobotu . Konečne som sa vyspala po pár dňoch a včerajší Majstrovský titul mi tiež prispel k načerpaniu energie . Ešte raz by som chcela podakovať za všetky gratulácie . Za energiu podporu a oporu počas prípravy a celeho dňa od mojich -> @marian.siska@miskadubekova @miska.fabova@hrachoo_m .
A sponzorom súťaže @biotechusa_slovakia od ktorých som dostala moje vysnivane tyčinky 😍a @rules_sportswear za neskutočne ale neskutočne krásnu mikinu a leginky😍❤️Ďakujem Vám všetkým ❤️“

Alexandra Handlovská, Foto: Eastlabs