Košeľové šaty pre každú modernú ženu

Milujete módu a rady skúšate nové výzvy? Tak určite nebudú pre vás košeľové šaty žiadnou novinkou! Radi by sme na ne vo víre jarnej sezóny upozornili. Je to trendy dámsky odev, respektíve typ šiat na obdobie jar/leto. Odborníci z oblasti módy upozorňujú na ich pohodlnosť, vzdušnosť a univerzálnosť.

Košeľové šaty urobia šťastnou každú z nás. Sú zväčša navrhnuté v oversize štýle. Je to teda voľný, neobopínajúci strih šiat. Ak aj zatúžite zvýrazniť svoje ženské krivky v nádherných košeľových šatách, žiadny problém! Na to sú ako stvorené opasky, zaujímavé šatky (aj v príjemnom jarnom motíve).

Stačí trocha ženskej kreativity a úžasný outfit je na svete. Košeľových šiat existuje mnoho variant. Pri nich sa priam zhmotňuje univerzálnosť . Od maxi šiat cez decentné deminové až po retro návraty k výstrihom cez ramená. Keď sú košeľové šaty naozaj také úžasné, prečo sa v našich šatníkoch vyskytujú len minimálne?

Košeľové šaty? Jednoznačne v bielej!

Krásne, štíhle dámy vidia v košeľových šatách skôr boyfriend štýl (oversize strih). Košeľa skôr asociuje priestor pánskych než dámskych šatníkov. A zas na druhej strane… Plnoštíhle dámy pri počutí pojmu šaty, radšej utečú! Túto sezónu jar/leto zažeňme všetky predsudky a vyberme si košeľové šaty, v ktorých sa budeme cítiť hriešne dobre!

Naberte ešte o niečo viac odvahy, ako ste pre túto módnu sezónu plánovali a oblečte sa do bielych košeľových šiat! Prečo nie? V tých najkvalitnejších nebude nič “vystavené“ na obdiv a zažiarite viac než v akomkoľvek inom odtieni. Bude to tým, že od bielej sa očakáva priesvitnosť materiálu. Musíte sa pripraviť na to, že všetci znalci si tento model detailne preskúmajú. Typickým stredným radom gombíkov túto sexy atmosféru len zavŕšite. Doprajte si pôžitok z ľahkých, hodvábnych šiat s dĺžkou nad kolená a s ¾ rukávmi. To je typický model dámskych košeľových šiat!

Foto: pixabay.com