Octavia Spencer a Melissa McCarthy si zahrajú superhrdinky v novinke pre Netflix

9.4.2019|Ivet Kollárová|
Octavia Spencer a Melissa McCarthy si zahrajú superhrdinky v novinke pre Netflix

Filmy so superhrdinami s nadľudskými schopnosťami, ktorí zachraňujú svet dostávame so železnou pravidelnosťou od Marvelu, či DC Entertainment a ich štúdiových spolupracovníkov. A vyzerá to tak, že sa k nim teraz pridá aj streamovacia stanica Netflix, ktorá sa chystá natočiť svoj originál suprhrdinovský film s názvom Thunder Force.

A stanica má zdá sa jasno aj v obsadení hlavných úloh, v ktorých by sa mohli predstaviť herečky Octavia SpencerMelissa McCarthy. O réžiu filmu, ktorý by sa mal začať natáčať túto jeseň, sa postará Ben Falcone, mimo iného manžel McCarthy, ktorý napíše pre film aj scenár.

Bližšie detaily o filme, ako dej príbehu, či charakteristika postáv, zatiaľ nie sú známe, no podľa zdroja blízkeho filmu, by sa mal zameriavať na dvojicu (stvárnenú Spencer a McCarthy), ktorá za záhadných okolností nadobudne svoje superschopnosti. O produkciu snímky sa postarajú Marc Platt, FalconeMcCarthy.

Octaviu Spencer sme mohli nedávno vidieť vo filme Podoba vody, za ktorý si minulý rok vyslúžila oscarovskú nomináciu v kategórii herečka vo vedľajšej úlohe. Film samotný získal Oscara za najlepší film. Pamätať si ju môžeme aj z filmov Skryté čísla, Chatrč, či Farba citov, za ktorý v spomínanej kategórii v roku 2012 získala Oscara. Slovenskému publiku sa najbližšie predstaví v hororovej snímke Mama (Ma), ktorá príde do našich kín koncom mája. Tento rok bola producentkou oscarovského filmu Green Book.

Melissa McCarthy si tento rok vyslúžila svoju druhú oscarovskú nomináciu v netradične nekomediálnej úlohe spisovateľky Lee Israel vo filme podľa skutočných udalostí Can You Ever Forgive Me? Známa je predovšetkým z komédii ako Dámska jazda, Drsňačky, Špión, remaku Krotitelia duchov, či seriálov Gilmorove dievčatá a Mike & Molly. Na filmoch často spolupracuje so svojím manželom Benom Falconem. V našich kinách ju najbližšie uvidíme opäť v netradičnej úlohe, a to v adaptácii komiksu od DC, akčnej krimi dráme Kráľovné zločinu (The Kitchen), ktorá do kín príde 8. augusta.

Zdroj:  deadline.com Foto © Jaguarps | Dreamstime.com

Súvisiace články