Personifikované vianočné alebo novoročné pohľadnice si môžete vytvoriť pokojne z pohodlia domova. Jediné, čo potrebujete, je pripojenie na internet a vtipná myšlienka, ktorú vášmu pozdravu dodáte.

Napriek tomu, že žijeme v 21. storočí, tradičné novoročné a vianočné priania sa stále tešia obrovskej obľube. Poznáte ten pocit, keď vám do schránky príde sviatočná pohľadnica, ktorú ste vôbec nečakali? Vďaka Webnode sa nemusíte báť toho, že by vaše prianie ostalo na pol ceste, prípadne nestihlo doraziť včas. Zatiaľ čo v minulosti sme boli odkázaní na tradičné papierové pohľadnice, dnes je k dispozícii oveľa jednoduchšia a atraktívnejšia digitálna verzia.

Obľubu vo vianočných prianiach potvrdzujú aj výsledky internetových vyhľadávačov, ktoré každý rok počas sviatkov zaznamenávajú zvýšený výskyt fráz obsahujúcich toto spojenie. Tento trend potvrdzujú aj interné štatistiky Webnode: „Koncom roku pravidelne dostávame mnoho otázok o tom, či náš systém dokáže vytvoriť novoročné priania. S našim tímom sme minulý rok uviedli do praxe projekt, ktorý určite ocení mnoho ľudí aj počas tohtoročných sviatkov," hovorí Slawomir Budziak, vedúci zákazníckej podpory.

Tvorba novoročného priania je veľmi jednoduchá. Zaberie vám ešte menej času než vytváranie internetovej stránky. Vďaka jednoduchému užívateľskému prostrediu si svoje vlastné prianie dokážete vyrobiť už do 5 minút. Na výber máte niekoľko tematických vianočných a novoročných šablón. Ak si chcete vytvoriť originálnu pohľadnicu, ktorú nikto iný mať nebude, môžete využiť vlastné fotografie či dokonca video alebo odpočet času do nového roku. Vďaka online prianiu od Webnode nemusíte stáť dlhé rady na pošte. Svoje novoročné želanie jednoducho zdieľate na sociálnych sieťach alebo odošlete e-mailom.

Viac informácií nájdete na https://www.webnode.sk/pf2019