Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 0:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tupac a Biggie sú legendami len preto, že zomreli. Som lepší ako oni, vyhlásil Kodak Black

HUDBA
Uložiť Uložené

Americké rapové legendy Kodak Black trochu zosmiešnil.

Raper Kodak Black nikdy netrpel nedostatkom sebavedomia. Svedčí o tom mixtape s názvom Lil B.I.G Pac z roku 2016, ktorým už vtedy vyvolal vlnu kontroverzie, a v posledných týždňoch sa očividne opäť dostal do nálady na porovnávanie s tými najlepšími rapermi, akí kedy žili.

V rapovej komunite panuje všeobecná zhoda, že Tupac a Notorious B.I.G patria na samotný vrchol a na tróne pre najlepšieho rapového interpreta histórie by pokojne mohli sedieť obaja vedľa seba. V tejto konkurencii sa nestratí ani meno ako Nas, avšak Kodaka Black by si tam hľadal len veľmi ťažko. Ako upozornil Complex, jemu to však nevadí.


Iba pred pár dňami vyhlásil, že je najtvrdším raperom na celej scéne a robí takú dobrú hudbu, že si zaslúži byť porovnávaný s menami ako Tupac a Biggie. Netrvalo dlho, kým ho množstvo fanúšikov vysmialo, pričom kritika sa naňho zosunula nielen od hejterov, ale aj od vlastných fanúšikov. Môžeš uznávať svojho dnešného obľúbenca, ale sám seba k tým najlepším z najlepších by si zrejme prirovnávať nemal.

Keď si Kodak Black všimol, ako ho ľudia vysmiali, neustúpil a radšej si zapol livestream na Instagrame. Argumentoval, že on sám sa môže porovnávať s Tupacom a Biggiem, pretože je dokonca lepší ako oni, veď žije presne taký život, o akom aj rapuje. Svoju tvorbu preto považuje za najautentickejšiu. Vyhlásil, že Tupac a Biggie sa stali legendami len preto, že zomreli, inak by na tróne podľa neho nesedeli.

Svojich neprajníkov vyzval, aby si pustili jeho hudbu a sami posúdili, či sa nemôže rovnať s tými najlepšími, ale opäť veľmi nepochodil. Ako v mnohých iných oblastiach, aj v rape si musíš počkať na to, ako ťa hodnotia kolegovia z brandže či kritici predtým, než sa začneš vyhlasovať za najlepšieho úplne sám. Namiesto doživotnej slávy sa tak Kodakovi ľudia len smejú.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený VladTV (@vladtv),

Domov
Zdieľať
Diskusia