Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Conchita Wurst je mŕtva! Varovala, že sa to stane
Zdielať na

Conchita Wurst je mŕtva! Varovala, že sa to stane

Archívna reportáž

Rakúšan Thomas Neuwirth šokuje rád a vo veľkom. Svetu vyrazil dych v roku 2014, keď ako bradatá speváčka Conchita Wurst vyhral Eurovíziu. Minulý rok radikálne zmenil imidž. Teraz prichádza s ešte väčšou zmenou.

Nie každý ju počul spievať, ale každý vie, kto Conchita Wurst je. Má tvár krásnej ženy, ktorú zdobí brada. Thomas Neuwirth odvtedy ako Conchita zapadol medzi vyberanú smotánku a svetové celebrity, spolupracoval dokonca aj s Karlom Lagerfeldom a medzi jeho priateľmi je napríklad Elton John.

Napriek všetkej sláve, ktorú 30-ročnému Rakúšanovi jeho čiernovlasé alter ego prinieslo, s bradatou kráskou skončil. Oznámil, že ju nechá zomrieť. Nebolo jasné, čo tým myslí, dokonca sa na pár dní odmlčal aj na sociálnych sieťach. A potom to prišlo. Skutočný šok!

​Nestačilo mu, keď sa pred rokom začal zjavovať vo verzii "negatív". Biele vlasy, brada aj obočie fanúšikov očarili. Po pár mesiacoch sa rozhodol zaujať ešte radikálnejšou zmenou. Objavil sa v podobe pekného, blonďavého muža. Nový klip s novou podobou Conchity mal počas prvého týždňa po zverejnení vyše milión  a štvrť videní.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie