N. Stroe pracuje pre Coca-Colu 15 rokov. Počas tohto obdobia pôsobila v spoločnosti TCCC na viacerých manažérskych pozíciách v marketingu a predaji v rôznych krajinách juhovýchodnej Európy. Naposledy bola Country Sales Manager v Bulharsku.

„Mojím vymenovaním som poctená a je pre mňa potešením ujať sa vedenia spoločnosti Coca-Cola v Českej republike a na Slovensku. Teším sa na túto náročnú cestu a na náš ďalší rast v tomto regióne,“ uviedla N. Stroe v súvislosti s jej novou funkciou, ktorú zastáva od februára.

The Coca-Cola Company je materská firma, svetová jednotka v segmente nealkoholických nápojov, ktorej patria značky ako Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite či Cappy.

Coca-Cola má po svete partnerské plniarenské spoločnosti. Slovenský trh spadá pod spoločnosť Coca-Cola HBC, ktorá u nás vyrába a distribuuje nápoje Coca Coly. 

Nástupom N. Stroe na lokálny manažérsky post v materskej firme sa v partnerskej spoločnosti Coca-Cola HBC nič nemení. K personálnym zmenám v vo vedení v nej naposledy došlo v januári tohto roka, keď na post obchodného riaditeľa nastúpil Marek Skysľak, ktorý prišiel po dlhoročnom pôsobení v Procter & Gamble. Na čele Coca‑Cola HBC Česko a Slovensko je od júla 2017 generálna riaditeľka Maria Anargyrou-Nikolić.