Marian Kočner podal sťažnosť voči obvineniu z objednávky vraždy Jána Kuciaka

NETKY.SK • 22 Marec 2019, 15:24 • 2 min
Marian Kočner podal sťažnosť voči obvineniu z objednávky vraždy Jána Kuciaka

BRATISLAVA - Podnikateľ Marian K., ktorého polícia minulý týždeň obvinila z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, podal voči obvineniu sťažnosť. Informuje o tom Televízia Markíza.

slovakia

left justify in out

"Potvrdzujem podanie sťažnosti proti uzneseniu o vznesení obvinenia, ktoré nie je podložené dôkazmi, a to ani na úrovni dôvodného podozrenia," uviedol dnes Marek Para, obhajca Mariana K.

 

"Zatiaľ nám sťažnosť nebola doručená," povedala hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Jana Tökölyová.

 

Väzobne stíhaného podnikateľa Mariana K. obvinili 8. marca z objednávky vraždy novinára Jána Kuciaka, pri ktorej zavraždili aj jeho snúbenicu Martinu Kušnírovú. Kuciakovu likvidáciu si mal obvinený objednať pre jeho novinársku prácu.

 

img

 

Dvojicu zavraždili 21. februára 2018 v jej dome vo Veľkej Mači. Za Kuciakovu vraždu zaplatil objednávateľ minimálne 70.000 eur. Okrem Mariana K. sú obvinení aj Alena Zs., Tomáš Sz., Miroslav M. a Zoltán A., ktorí sú vo väzbe.

 

Marian K. je v súčasnosti väzobne stíhaný v kauze televíznych zmeniek. Minulý týždeň bol zo strany vyšetrovateľa podaný na dozorovú prokuratúru návrh na podanie obžaloby.

 

Konečne vieme ako vyzerá Alena Zsuzsová: Vyše šiestich hodín vypovedala na NAKA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies