Tomáš Klus pripravuje turné po Slovensku

NETKY.SK • 22 Marec 2019, 12:22 • 2 min
Tomáš Klus pripravuje turné po Slovensku

BRATISLAVA – Český pesničkár Tomáš Klus predstaví už o dva týždne slovenským fanúšikom nový album Spolu. Koncertné Tomáš Klus 2019 Tour Spolu sa začne 7. apríla v Bratislave, ďalšími zastávkami budú Nitra (8. 4.), Banská Bystrica (10. 4.), Trenčín (11. 4.), Žilina (13. 4.), Poprad (14. 4.) a Košice (16. 4.). Klusovým hosťom bude pesničkár Juraj Hnilica.

slovakia

left justify in out

V roku 2018 sa fanúšikovia Tomáša Klusa dočkali ďalšieho štúdiového albumu, na ktorom nechýba duet s manželkou Tamarou A pak aj singel Tichá voda. Baladická skladba je o súboji s neprístupnosťou a o tom, že ľudia majú v sebe veľa ostychu prehovoriť. Šiesty radový album nesie posolstvo 'hovorme spolu' a Tomáš o ňom povedal: „Tichá voda je v každom z nás. Často radšej nič nepovieme, z obavy a nedôvery vo vlastný názor.“

 

Klus uvedie na koncertoch spolu so svojou Cieľovou skupinou skladby z nového albumu aj najväčšie hity. Nový netradičný prístup umelca je možno vidieť aj v skladbe Dobrodružce.

 

Vo videoklipe, v ktorom účinkuje aj jeho žena Tamara, sledujeme príbeh lásky muža a ženy, ich spolužitia. Tamara, žena-zombie, je tŕňom v oku ostatným obyvateľom, ktorí tento vzťah odsudzujú. Klus opäť poukazuje na to, ako niektorí ľudia môžu mať problém prijať niekoho s odlišným názorom a že sa môžu až nenávistne prejavovať.

 

Na Tomáš Klus 2019 Tour Spolu bude hosťom Juraj Hnilica, známy zo súťaže Česko Slovensko má talent. „Som veľmi šťastný, že som hosťom tohto turné. Už dávno som od ľudí počúval, že by bolo skvelé nás zažiť spolu na jednom koncerte,“ dodal martinský rodák Hnilica.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies