Muž si myslel, že sa zbláznil – veci v kôlni sa mu premiestňovali „samé“, až kým neprišiel s veľmi zaujímavým odhalením

6131

72-ročný Brit Stephen Mckears začal spochybňovať svoj zdravý rozum a myslel si, že o neho prichádza. Všimol si totiž, že sa v jeho malej kôlni hýbu predmety. A aj keď nechal veci ako skrutky či klince len tak rozhádzané, tak na ďalšie ráno ich našiel späť uložené v nádobe. Vyzeralo to, akoby „neznámy „duch“ chcel potrestať pána Mckeasa za jeho neporiadnosť.

Foto od boredpanda

 

Pán Mckears bol zmätený, no rozhodol túto záhadu okamžite vyriešiť. V jeden deň sa opäť rozhodol vyprázdniť nádobu a porozhadzovať jej obsah. Bol ohromený, keď ráno zistil, že všetko je naspäť na svojom mieste. O pomoc tak požiadal priateľa a suseda Rodneyho Holbrooka. S jeho pomocou umiestnil do kôlničky kameru, ktorá by raz a navždy odhalila „ducha“. Sused je totiž vášnivým fotografom divokej zveri, takže má bohaté skúsenosti so sledovaním záhadných návštevníkov.

Foto od boredpanda

 

Nuž a to, čo zistili, bolo niečo skutočne nečakané – všetko to robila jedna roztomilá a odhodlaná myš, ktorá dokázala zodvihnúť aj predmety väčšie ako ona sama. Zrejme je extra poriadkumilovná a nezniesla takýto neporiadok. Aj samotný sused Rodney bol udivený z tohto správania sa malej myši. „Bol som veľmi prekvapený, keď som to videl, je to úžasná myš,“ povedal Rodney.

Foto od boredpanda
Foto od boredpanda

Takéto upratovacie činnosti vykonáva každú noc po dobu jedného mesiaca. Je to skutočne obdivuhodná myš, čo poviete?

Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre