VIDEO: Tak toto sa podarilo: Policajt počas akcie odstavil slzným plynom vlastnú jednotku!

NETKY.SK • 19 Marec 2019, 13:17 • 2 min
VIDEO: Tak toto sa podarilo: Policajt počas akcie odstavil slzným plynom vlastnú jednotku!

Úmysel správny, realizácia veľmi, veľmi zlá...

slovakia

left justify in out

Ako sa hovorí, všetko sa nevydarí. Niekedy v návale emócii konáme bezhlavo a hoci to myslíme dobre, v skutočnosti urobíme veľkú hlúposť, ktorú následne ľutujeme. O tom by niečo vedel povedať aj člen špeciálnej policajnej jednotky zasahujúcej tento víkend v hlavnom meste Bulharska proti skupine demonštrantov.

 

Uplynulá sobota sa v Sofii niesla v znamení protestov. Približne stovka nespokojných občanov sa zišla pred parlamentom a demonštrovala proti vláde a korupcii. Nakoľko sa situácia zvrhávala smerom k výtržnostiam, musela tu zasahovať polícia.

 

img

 

Keďže okolnosti začínali byť neúnosné, jeden z policajtov sa rozhodol použiť proti demonštrantom slzotvorný plyn. Avšak nepremyslel si to najlepšie. Sprej spustil proti vetru, a tak zasiahol vlastných kolegov.

 

Video, ktoré celý incident zachytáva, sa rýchlo rozšírilo po internete a napriek tomu, že zobrazuje nie veľmi príjemnú situáciu, pobavilo celý svet. Nuž, tento príbeh sa s dotyčným príslušníkom bezpečnostných zložiek povlečie zrejme veľmi dlho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies