Rybáriková neuspela v 2. kole turnaja WTA v Miami, vypadla aj Schmiedlová

NETKY.SK • 22 Marec 2019, 11:32 • 2 min
Rybáriková neuspela v 2. kole turnaja WTA v Miami, vypadla aj Schmiedlová

Miami - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa s turnajom WTA v Miami rozlúčila v 2. kole dvojhry. V noci na piatok nestačila na pätnástu nasadenú Nemku Juliu Görgesovú, ktorej podľahla za 96 minút 4:6, 5:7.

slovakia

left justify in out

Rybáriková začala aktívne, v piatom geme zobrala súperke podanie, následne brejk potvrdila a viedla 4:2. Potom však prebrala iniciatívu 15. hráčka svetového rebríčka, ktorá získala štyri gemy v rade a vyhrala prvý set v pomere 6:4. Druhý bol dlho vyrovnaný, koncovka napokon patrila Görgesovej, ktorá v 12. geme zlomila Rybárikovej servis a premenila hneď svoj prvý mečbal. V 3. kole narazí na devätnástku "pavúka" Francúzku Caroline Garciovú.

 

Už 1. kolo bolo konečnou stanicou pre ďalšiu Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovú, ktorá prehrala s Tatjanou Mariovou z Nemecka za 88 minút 4:6, 1:6.

 

dvojhra žien:

 

1. kolo:

Tatjana Mariová (Nem.) - Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (SR) 6:4, 6:1

 

2. kolo:

Julia Görgesová (15-Nem.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 6:4, 7:5

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona