Dobré noviny
Adam Ďurica odhalil kúsok svojho súkromia. Ukázal synčeka a pochválil sa, že otcovstvo si užíva
Dominika Dobrocká
Dominika Dobrocká

Adam Ďurica odhalil kúsok svojho súkromia. Ukázal synčeka a pochválil sa, že otcovstvo si užíva

— Foto: Instagram/adamdurica

Po dlhých mesiacoch opäť zverejnil fotografiu s najdôležitejším človekom jeho života.

TRNAVA 22. marca - Obľúbený slovenský spevák Adama Ďurica sa pred niekoľkými mesiacmi stal prvýkrát otcom. Synčeka Timoteja mu na svete jeho milovaná manželka priviedla presne na jeho narodeniny 1. novembra 2018. Chlapci tak budú už navždy oslavovať spolu. Pre Adama to bol ten najkrajší narodeninový darček, ktorý pravdepodobne neprekoná naozaj nič.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na moje dnešné narodeniny som dostal od svojej manželky tohto krásneho chlapca! Najkrajší dar! My dvaja už budeme oslavovať navždy spolu ❤️ A chcem sa poďakovať skvelému personálu v trnavskej pôrodnici za profesionálny a ľudský prístup ? #hrdytata #nas #chlapec #Timotej #vitaj #narodenivtenistyden #otecasyn #mozemnanomocinechat #dakujemlaska

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Ďurica (@adamdurica),

Spevák je známy tým, že si svoje súkromie a najmä rodinku stráži a len občas poodhalí ich spokojný život. Takúto výnimku urobil aj teraz a na svojom Instagrame zverejnil fotografiu, ktorá zachytáva spoločne strávené chvíle so synom. Otec so synčekom si spoločný čas veľmi užívali. „Dnes pánska jazda,“ napísal spevák k fotografii. Adam zverejnil hneď dve fotografie, pričom na jednej si užíva kočíkovanie jeho drobca a na druhej je spiaci malý princ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnes pánska jazda ? #krasnyden #timko #happyfather

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Ďurica (@adamdurica),

Už ste čítali?